Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Professionele Wasapparatuur

Metos professionele wasmachines en wasdrogers


U zorgt voor de vuile was, wij doen de rest!

Bij wasgoed draait het allang niet meer om schoon en comfortabel alleen. Voor u als professional wegen exploitatiekosten, behoud van wasgoed, ergonomie en het milieu net zo zwaar. Metos heeft een revolutionair programma wasmachines, drogers en strijkapparatuur van het topmerk Grandimpianti. Metos loopt voor op de nieuwste technologieën rondom professionele wasmachines en wasdrogers. Wij presenteren dan ook een nieuwe generatie wasmachines en drogers met 7 inch touchscreen en WiFi: WavyCloud. Deze betrouwbare machines hebben een uitstekende reputatie als het gaat om reiniging, hygiëne en gebruiksgemak. Daarmee bent u verzekerd van het beste wasresultaat, voor het minste geld. Metos 

Deze professionele wasmachines zijn standaard uitgerust met het gepatenteerde DWS-systeem. Daarmee weegt de machine automatisch de was. Om vervolgens de meest efficiënte inzet van energie, water en zeep te garanderen. Dat scheelt behoorlijk in de exploitatiekosten van uw wasserij! 

Standaard compleet uitgerust

De intelligente wasmachines en drogers zijn standaard voorzien van:
  • 7 inch touchscreen (getemperd glas, 5x zo sterk als normaal)
  • Dynamisch weegsysteem - automatische dosering van zeep 
  • WiFi Connected, communiceert met uw smartphone
  • Totale controle met WavyCloud
  • Onbeperkt aantal programma's
  • Interface in te reichten per persoon/functie
  • Ergonomische grote deuropening om het vullen en legen te vergemakkelijken


Mocht het voorkomen dat er iets mis is gegaan gedurende de cyclus of treedt er een ander probleem op? Geen zorgen! WavyCloud detecteert deze situatie en zal de verantwoordelijke hiervan op de hoogte brengen. Als er mechanisch niets aan de hand is kan op afstand, via de WavyCloud, het probleem direct voor u worden opgelost. Lees meer.

Natuurlijk kunt u ook op het gebied van wassen, drogen en strijken rekenen op onze uitmuntende service. Wij staan met goed opgeleide monteurs dag en nacht voor u klaar, mocht het een keer nodig zijn. Waar dan ook in Nederland. 

Professioneel wassen. Uitbesteden of zelf doen?

Bij professioneel wassen draait het tegenwoordig vooral om kosten. Natuurlijk moet horecatextiel, hoteltextiel en zorgtextiel van een onberispelijke kwaliteit zijn en altijd vlekkeloos schoon. Maar organisaties willen er zo min mogelijk voor betalen en zo min mogelijk omkijken naar hebben. Hierdoor worden echter ook kansen over het hoofd gezien.
Lees hierover meer in het blog: Professioneel wassen. Uitbesteden of zelf doen?  

Professionele wasapparatuur of huishoudelijke apparatuur?

In professionele omgevingen zoals grootkeukens, (sport)verenigingen, ziekenhuizen en andere instellingen wordt wasgoed nog vaak gewassen in huishoudelijk witgoed. Goedkoper, zo is de gedachte, en minstens zo hygiënisch als in professionele wasmachines. Maar niets is minder waar.
Lees hierover meer in het blog: Professioneel wassen? Voorkom Zeperds! 
 

Bedrijfsvideo Grandimpianti wasapparatuur