Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

IoLiving HACCP controlesysteem

IoLiving HACCP controlesysteem


Bewaken voedselveiligheid

Voedselveiligheid is van groot belang voor iedere horecagelegenheid. Zo is het werken met een HACCP-plan bijvoorbeeld verplicht gesteld door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Daarnaast zijn medewerkers die op een bewuste manier volgens de regels handelen essentieel voor het leveren van kwaliteit aan uw gasten. 

IoLiving HACCP controlesysteem

Het Metos IoLving HACCP controlesysteem helpt u om uw voedselveiligheid te bewaken. Met het systeem kunt u de omgevingsgegevens, zoals temperatuur en luchtvochtigheid, bewaken van verschillende meetpunten en van elke locatie via het internet. Deze gegevens worden automatisch opgeslagen in een cloud omgeving. Hierdoor zijn onhygiënische en foutgevoelige papieren invullijsten verleden tijd. Daarnaast kost het de medewerker geen extra tijd, waardoor deze zich kan richten op de uitvoerende werkzaamheden. Als de temperatuur van de locatie afwijkt van de ingestelde waarde, wordt er door het systeem een waarschuwing per sms gestuurd naar een mobiele telefoon of naar een e-mail adres. Daarnaast beschikt de handige io living app over een schoonmaak checklist die de medewerker helpt de keuken zo schoon mogelijk te houden. Ook deze lijst wordt opgeslagen in de cloud. 

Overzichtelijke rapportage    

Via een rapportage kan de informatie uitgebreid worden bekeken en het doorgeven van informatie aan andere partijen gaat snel en eenvoudig. De gegevens zijn tot twee jaar naar dato benaderbaar. Op de startpagina ziet u de realtime temperatuur gemeten door de sensor en temperatuur geschiedenis. De schoonmaak checklists zijn eenvoudig aan te maken en aan te passen als dat nodig is. U krijgt een herinnering voor regelmatige controles. Rapporten kunnen bekeken worden op een dagelijks, wekelijks of maandelijks niveau. In de apparaat instellingen, kunt u de namen, kalibratiewaarden en waarschuwingsdrempels aanpassen van de meetapparatuur. In uw account kunt u gebruikersinformatie beheren en leesrechten aan andere gebruikers toewijzen.

Voordelen 

● Betaalbaar, eenvoudig te installeren en te gebruiken.
● Geen software-installaties vereist (online service).
● Een telefoon / tablet kan de gegevens van 30 sensoren verzenden.
● Gegevens toegankelijk via elke browser.
● Rapportage op een dagelijks, wekelijks of maandelijks niveau.
● Waarschuwingen.
● Rapportage delen.
● Mogelijkheid om leesrechten te geven aan bijvoorbeeld een gezondheidsinspecteur.
● Elektronische historie die altijd up-to-date is, met gegevens die altijd toegankelijk zijn.
● Automatische temperatuurbewaking: vriezers, koelcellen, vaatwasmachines, displays, voedseltrolleys, oplossingen voor voedseltransport, ovens, kookketels etc.
● Temperatuurbewaking en opslag: ontvangst van goederen, serveren enz.
● Real-time temperatuurbewaking tijdens transport.
● Checklist-functie voor handmatige controles.

Productvideo

 


Meer informatie 

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.  via onderstaande button kunt u de brochure van het HACCP controlesysteem downloaden: 
 
download brochure HACCP controlesysteem