Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Klein keukenapparatuur

Klein keukenapparatuur

Metos Grootkeukens - Stekkerklare keukenapparatuur

Professionele kookapparatuur

Het assortiment aan stekkerklare professionele kookapparatuur van Metos blinkt uit in originaliteit, functionaliteit, design en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een professionele blender, een professioneel tosti apparaat of een professionele contactgrill: kwalitatieve producten die altijd voor u klaar staan! 

Assortiment stekkerklare apparatuur

Met onze visie op moderne werkmethodiek en en onze professionele stekkerklare apparatuur kunnen wij de keukenbrigade uitstekend ondersteunen. Ons assortiment professionele kookapparatuur bestaat onder andere uit bak- en grillapparatuur, warmhoudapparatuur, koelplaten en andere stekkerklare keukenapparatuur. Denk aan een professionele contactgrill of een professionele blender.  

Specialist in professionele kookapparatuur 

Als onderdeel van de Ali Group behoort Metos tot de top drie van de wereld. Het scala aan professionele kookapparatuur van Metos brengt de prestaties van de Nederlandse professionele keuken op een steeds hoger niveau. Met onze kennis over klanten, hun werkzaamheden, keuken- en logistieke processen bieden wij deskundig advies voor iedere klant.

Meer informatie

Neem contact met ons op en samen komen we tot het beste resultaat!