Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Koelen

Koelen

Metos Grootkeukens - Koelkasten, Koelwerkbanken, ijsblokjesmachines, barsystemen

Horeca koelkasten 

Bent u op zoek naar een professionele koelkast voor in een professionele keuken? Metos heeft een groot assortiment koelingen, geschikt voor iedere horeca keuken. U kunt onder andere kiezen uit (dubbeldeurs) koelkasten, barsystemen en gekoelde werkbanken. Bent u op zoek naar een ijsblokjesmachine voor in uw horeca keuken? Ook daarvoor bent u bij Metos aan het juiste adres!  

Duurzame professionele koelkast  

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Metos van groot belang. We proberen de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door zoveel mogelijk recyclebare materialen te gebruiken. Ook onze horeca koelkasten zijn duurzaam. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijke koudemiddelen voor de professionele koelkasten. Met name de Metos Green Koelkasten hebben een lager energieverbruik.

Professionele koelkast nodig? 

Wij bieden uitsluitend horeca koelkasten van hoge kwaliteit. De Metos koelingen zijn gemaakt van betrouwbare robuuste materialen. Metos hoort niet voor niets bij de top van de professionele keukenleveranciers. Onze kennis over de nieuwste technologie zorgt ervoor dat we altijd tot een oplossing komen die afgestemd is op uw wensen.

Meer informatie

Neem snel contact op en vraag wat onze experts voor u kunnen betekenen.