Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Koken

Koken

Metos Grootkeukens - Grootkeukenapparatuur

Een complete horecakeuken 

Bent u op zoek naar een complete professionele keuken voor in uw horecazaak, bedrijfsrestaurant of de keuken van uw zorginstelling? Of zoekt u enkel apparatuur zoals een horeca fornuis of een combisteamer? Metos heeft een groot assortiment aan professionele keukenapparatuur. Wij denken graag met u mee bij het inrichten van uw complete horecakeuken.

Werken in een professionele keuken

Ons assortiment aan professionele keukenapparatuur maakt het werken in een horecakeuken efficiënt. Of u nu op zoek bent naar een horeca fornuis, een combisteamer, bakplaten of een van onze complete kooklijnen: Metos is dé specialist die zorgt voor een oplossing die afgestemd is op uw wensen. Ook als uw horecakeuken niet groot is maar compact, heeft Metos alle kennis, expertise en horeca apparatuur in huis om te komen tot grootse prestaties!  

Duurzame horecakeuken 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Metos erg belangrijk. Wij stellen de belangen van mens, milieu en bedrijfsrendement voorop. Onze professionele keukenapparatuur is duurzaam, gaat lang mee en is innovatief. Daarbij zorgen wij ervoor dat u en uw personeel ergonomisch verantwoord kan werken. Met moderne werkmethoden en de slimme logistiek in de keuken. 

Meer informatie 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Metos voor u kan betekenen? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op!