Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Steamers, ovens, magnetrons

Steamers, ovens, magnetrons

Steamers, ovens, magnetrons

Metos Grootkeukens en Spoelkeukens - Combisteamers, System Rational

Combi-steamer, horeca oven of magnetron nodig?  

Bent u op zoek naar een combisteamer? Metos heeft een groot assortiment aan combisteamers en andere horeca ovens voor in de professionele keuken. Naast combisteamers, hebben we ook magnetrons, ovens en toebehoren in ons assortiment. De professionele apparatuur van Metos maakt koken op het hoogste niveau mogelijk.   

Innovatieve professionele heteluchtoven 

Metos is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en productinnovaties. Nieuwe inzichten maken de keuken steeds professioneler en intelligenter. Daarbij hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij we de belangen van mens, milieu en bedrijfsrendement scherpstellen. Vanuit dit oogpunt wordt een professionele heteluchtoven van Metos ook ontwikkeld.  

Hoge kwaliteit combi-steamer, system Rational

Een klasse apart in de wereld van de moderne keukenapparatuur zijn de Metos Self Cooking Centers. Deze horeca oven mag niet ontbreken in een professionele keuken. De SelfCookingCenter® XS van Metos is een van de intelligente  combi-steamers uit ons assortiment waarmee u kan koken op het hoogste niveau. Het is een intelligent kooksysteem in een klein formaat, waardoor hij geschikt is voor elke keuken. Meer capaciteit nodig? Kies dan een van de grotere modellen.

Meer informatie

Wilt u zelf kennismaken met de vele mogelijkheden die de combi-steamers van Metos u kunnen bieden? In het Metos Kitchen Experience Centre in Amsterdam kunt u verschillende combi-steamers testen. Neem contact met ons op voor een afspraak.