Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

4342001_Metos_combisteamer_SCC_XS_rational

Meer Views

Metos SelfCooking Center XS

Art. Nr: 4342001_bundle

System Rational XS 623

Prijs: € 13.333,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Omschrijving

De nieuwe SelfCookingCenter® XS met 6 paar geleiders voor 2/3GN met vijf zintuigen is meer dan een gewone combi stoomoven. Het registreert, herkent, denkt mee, denkt vooruit, leert van u en communiceert zelfs met u. Op een oppervlakte van nog geen 1 m² kunt u grillen, braden, bakken, stomen, stoven, blancheren of pocheren. Of u nu vlees, vis, gevogelte, groente, eigerechten, brood- en banketproducten of desserts wilt bereiden, dertig of duizenden maaltijden.

 • Het SelfCookingCenter® is uitgerust met vier intelligente functies is er een assistent van gemaakt die voor kwaliteit, een zeer eenvoudige bediening en efficiëntie staat. iCookingControl Gewoon het te bereiden gerecht selecteren, het gewenste resultaat instellen – en klaar!
 • iCookingControl bereidt uw maaltijden altijd precies zoals u dat wilt. iCookingControl herkent zowel de toestand en de grootte van de producten als de hoeveelheid. Hij denkt mee, denkt vooruit en bepaalt steeds opnieuw wat de ideale kookfases zijn om het gewenste resultaat te krijgen.
 • iLevelControl® Met iLevelControl kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. iLevelControl geeft op de display aan welke gerechten samen bereid kunnen worden. Hierdoor vergroot u de productiviteit en bespaart u tijd, geld, ruimte en energie. Afhankelijk van de laadhoeveelheid en al naargelang hoe vaak en hoelang de deur openstaat, stemt het systeem de gaartijd optimaal af op de betreffende gerechten. Daardoor kunt u niets te gaar laten worden en blijft het resultaat altijd op hetzelfde niveau. Als een gerecht klaar is, laat iLevelControl hiervan een melding zien, waarbij het betreffende inschuifrooster op het display wordt weergegeven. Als u dat wilt, geeft het systeem zelfs via de verlichting aan welk inschuifrooster geladen of uit de oven gehaald kan worden (optioneel).
 • HiDensityControl® Uiterst gevoelige sensoren registreren en herkennen elke seconde de actuele omstandigheden in de ovenruimte. HiDensityControl® stemt de noodzakelijke hoeveelheid energie nauwkeurig af op wat nodig is voor de gerechten. De energie wordt gelijkmatig en efficiënt over de gehele ovenruimte verdeeld. Het resultaat: keer op keer gezonde gerechten van topkwaliteit.
 • Actieve ontvochtiging: Met de vacuümtechnologie wordt de ovenruimte snel en efficiënt ontvochtigd. Voor een knapperige korst en een krokante paneerlaag.
 • Dynamische luchtcirculatie: Het krachtige ventilatorblad past de snelheid en draairichting op een intelligente manier aan, al naargelang het product, de hoeveelheid en de gaarheid. Voor een optimale verdeling van de lucht en gelijkmatige resultaten. Intelligent klimaatbeheer: Bij de vochtmeting wordt rekening gehouden met het vocht dat de gerechten van zichzelf al bezitten, waarbij het klimaat in de ovenruimte tot op de procent nauwkeurig ingesteld en geregeld kan worden. Voor krokant en mals gebraden vlees en een luchtige binnenkant.
 • Efficient CareControl Efficiënt is een uniek automatisch reinigingssysteem dat vuil en kalk herkent en met één druk op de knop verwijdert. De functie past zich aan uw behoeften aan en geeft op bepaalde momenten aan dat het toestel gereinigd moet worden. Het resultaat: een glanzende en hygiënisch schone combisteamer. U bespaart tijd, belast het milieu minder en bent vriendelijk voor uw portemonnee.

 • Voorzien van op afstand bedienbaar
 • Uitvoering rechts draaiende deur
 • Temperatuurbereik 30 °C tot 300 °C
 • Energiebesparing Efficient CareControl Efficient is een uniek automatisch reinigingssysteem
 • Capaciteit 6x 2/3GN
 • Aansluiting Elektrisch
 • Voltage 400V 5,7 kW
 • Afm. mm (lxbxh) 655x555x567mm