Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Marine

Metos_Grootkeukens_en_Spoelkeukens_Marine

De scheepskeuken

In de scheepskeuken worden hoge eisen gesteld. In deze relatief kleine keukens moeten elke dag grote prestaties geleverd worden. En omdat schepen vaak lang onderweg zijn, moet de kwaliteit en betrouwbaarheid van de apparatuur in de scheepskeuken van het allerhoogste niveau zijn. De keuken- en vaatwasapparatuur van Metos is daarom al aan boord van veel schepen te vinden; zowel op de kleine als op de grote vaart.   

Scheepskeuken op maat 

Voor een compleet op maat ingerichte scheepskeuken kunt u terecht bij Metos. Ook hebben we losse Marine keukenapparatuur in ons assortiment, zoals snijmachines, koel- en vrieskasten en combi-ovens. Deze zijn natuurlijk allemaal zeewaardig en geschikt voor een compacte scheepskeuken. Onze keukenapparatuur uit het Marine assortiment is leverbaar in de scheepvaartspanningen welke voldoen aan de geldende regelgevingen (o.a. SOLAS en MARPOL). Metos maakt graag uw scheepskeuken op maat. Elke scheepskeuken is immers anders en vraagt om specifieke oplossingen. Met name op het gebied van efficiëntie, omdat de ruimte aan boord beperkt is.  

Slimme logistieke oplossingen

Dankzij onze moderne visie op werkmethodieken en slimme logistieke oplossingen voor de scheepvaart, weten wij interieurbouwers, rederijen en scheepswerven keer op keer aangenaam te verrassen met onze diepgang.  Als onderdeel van de Ali Group bundelen wij met Metos Finland Marine onze expertise. Hierdoor kunnen we optimaal inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de scheepskeuken.

Meer informatie

Zoekt u een scheepskeuken leverancier waar kwaliteitsdenken stevig verankerd is in de organisatie? Zet dan direct koers naar Metos. Bekijk de onderstaande Marine Catalogus en neem contact op! 

Metos_Marine_Galley_and_Laundry_Equipment 

Bekijk de Metos Marine Catalogus