Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Metos System RATIONAL combisteamers

De Metos System RATIONAL combisteamers beheersen bijna alle kookprocessen, maar hoe zorg je voor een optimaal gebruik en haal je het maximale eruit?

Met een multifunctionele combisteamer ben je altijd verzekerd van een constant en goed eindresultaat. Met het grootste gemak bereid je diverse gerechten tegelijkertijd in de oven. De gebruiker kan kiezen uit de volgende opties: zo snel mogelijke bereiding, gerechten op dezelfde tijd gereed of bereiding met het minste energieverbruik. De oven vergelijkt de toestand van het gerecht continu met het doel dat je voor ogen hebt, berekent de voortgang van de bereiding en past de temperatuur intelligent aan. Je kunt de stoomoven gebruiken om te ontdooien, opwarmen (regenereren), pocheren, grillen, drogen, stomen of een combinatie van beide. De voordelen zijn dan ook groot: korte bereidingstijden, uiterste precisie van de temperatuur en de juiste bereidingswijze leiden tot intensieve aroma's, diepe kleuren en hogere kwaliteit van gerechten. Niet alleen de smaak is beter, ook voedingsstoffen, vitamines en mineralen blijven behouden. Met een combisteamer heb je een extra zelfstandig werkende kok in de keuken, want het veelzijdige apparaat speelt een grote rol bij het vereenvoudigen en verbeteren van de professionele voedselbereiding. Door gebruik te maken van voorgeprogrammeerde recepten ben je altijd verzekerd van een consistente kwaliteit en optimaal resultaat van de gerechten. Kortom, de combisteamer is gegarandeerd de beste keuze en leidt bij een optimaal gebruik tot besparing op bereidingstijd en operationele kosten.

Klik hier voor de brochure iCombiPro
Klik hier voor de brochure iCombiClassic

Maak gebruik van de inruilactie
Om de nieuwste Metos System RATIONAL combisteamers te ervaren kun je je oude apparaat inruilen voor de allernieuwste uitvoering. Je ontvangt dan de inruilwaarde van je oude apparaat als korting op de nieuwe aanschafprijs. Zo kun je zelf de slimmere functies en grotere prestaties ervaren en bespaar je tegelijkertijd kosten. Metos geeft gebruikte apparatuur graag een tweede kans en taxeert gratis en vrijblijvend uw apparaat. Interesse?
Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs en klik hier voor het contactformulier.

Meer tips en informatie van Metos?
Wil je meer weten over de nieuwe steamers? Behoefte aan een persoonlijke training op locatie of bij Metos in Deventer? Of wil je de gebruikershandleiding voor de iProductionManager ontvangen?
Dan is het uiteraard altijd mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek te voeren met ons. Vraag eenvoudig een gesprek aan door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen en een afspraak inplannen.
Klik hier voor het contactformulier.

Klik hier voor:
Uitleg iProduction manager