Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Metos Kitchen Experience Centre, een kijkje in de grootkeuken van morgen

25 Jun, 2015

Metos Kitchen Experience Centre, een kijkje in de grootkeuken van morgen

 Over smaak valt niet te twisten, maar over één ding zijn we het allemaal eens:

de professionele keuken van morgen werkt anders dan die van vandaag. Technische innovaties, nieuwe food- en hospitality concepten en ‘duurzaamheidsdenken’ zijn de ingrediënten voor de toekomst. En u kunt daar nu al mee aan de slag! Welkom in het Metos Kitchen Experience Centre.

We weten precies hoe het werkt in uw grootkeuken. De waan van de dag regeert. Alles gaat met stoom en kokend water. Tijd om menukaarten te testen, apparatuur uit te proberen of nieuwe concepten te toetsen is er nauwelijks. Laat staan de ruimte om eens uitgebreid en in alle rust proef te koken met een hele afdeling. Aan de andere kant wilt u als professional wel met uw tijd mee en de prestaties van uw keuken op een steeds hoger niveau brengen. De toekomst is immers zojuist al begonnen. Hoe voorkomt u dat u achter de feiten aanrent? 

Kijken, koken en beleven

In het Metos Kitchen Experience Centre brengen wij de toekomst voor u tot leven. Hier, in Amsterdam Zuid-Oost, vindt u de crème de la crème van de grootkeuken- en spoelkeukenapparatuur. Van de nieuwste combisteamers tot bakplaten. En van foodwaste handling tot vaatwasmachines. Klaar om door u te worden bewonderd, getest en uitgeprobeerd. Want in het Metos Kitchen Experience Centre draait alles om kijken, koken en beleven! 

Zelf proefdraaien

Het Metos Kitchen Experience Centre biedt u de ideale gelegenheid om uw eigen ideeën uit te proberen, uw eigen smaak te testen (of die van uw klanten), een nieuwe menukaart samen te stellen en uw collega’s daarop voor te bereiden. Maar u kunt hier even gemakkelijk nieuwe concepten uitproberen, zoals het We Care System voor de gezondheidszorg. Of ons verfijnde Pizza Concept waarbij u zelf kunt ervaren hoe de pizza oven werkt, de saladiere en de apparatuur voor het maken van de pizzabodem.

Nieuwe apparatuur testen

Wilt u een vernieuwingsslag maken in uw grootkeuken met apparatuur? Ook dan is een bezoek aan Amsterdam de moeite meer dan waard. In het Metos Kitchen Experience Centre demonsteren wij u graag de belangrijkste innovaties in de professionele keuken.

Behalve kookapparatuur tonen wij u een complete spoelkeuken met sorteersysteem, vaatwasmachines en onze paradepaardjes op het gebied van food waste handling. In het Metos Kitchen Experience Centre neemt u gewoon zelf de proef op de som voordat u tot aankoop overgaat.

Ideaal voor workshops

Het spreekt voor zich dat deze belevingskeuken zich bij uitstek leent voor (culinaire) workshops, demonstraties of andere zakelijke bijeenkomsten. Als Metos organiseren wij regelmatig zelf evenementen in ons Kitchen Experience Centre en we zijn graag bereid om dat ook samen met of voor u te doen. Bijvoorbeeld in het kader van een relatiemanagement programma, een training voor personeel of… u zegt het maar.


Meer weten?

Waarom komt u niet gewoon zelf een kijkje nemen in de grootkeuken van morgen? Klik snel op onderstaande button voor een afspraak of neem contact op met uw accountmanager. Een ding kunnen wij u alvast beloven: een bezoek aan het Metos Kitchen Experience Centre smaakt naar meer.

Afspraak maken Metos Kitchen Experience  Centre


Film Metos Kitchen Experience Centre