Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Nieuw! De Scraegg, perfecte scrambled eggs in 15 seconden

3 Apr, 2019

Nieuw! De Scraegg, perfecte scrambled eggs in 15 seconden

Perfecte scrambled eggs in 15 seconden

Metos introduceert de Scraegg! Met dit innovatieve product kan iedereen in 15 seconden met verse eieren een heerlijke luchtige en gezonde portie scrambled eggs bereiden. Gemakkelijk en snel. Perfect voor op het ontbijtbuffet of als uniek ‘to go’ concept.

Hoe werkt het?

Het team van Scraegg heeft een uniek, gepatenteerd proces ontwikkeld voor het bereiden van heerlijke scrambled eggs. Stoom wordt gebruikt voor het verwarmen van het eimengsel, dat gelijkmatig wordt gegaard. De ingrediënten, bijvoorbeeld verse eieren met kruiden, worden gemixt met behulp van het stoompijpje. Zo ontstaat een ongeëvenaarde, luchtige textuur. We noemen dit 'scraegging'.

Er is geen olie of vet nodig en het kost slechts 15 seconden om een Scraegg te maken! Scraegg smaakt niet alleen heerlijk, het is warm, gezond, snel en gemakkelijk te bereiden. 

Scraegg

Scraegg is gezond!

Ei is de koning van eiwitbronnen, het bevat essentiële aminozuren, het is rijk aan vitaminen en bevat veel belangrijke mineralen. De consumptie van eieren levert daarom een belangrijke bijdrage aan onze fysieke gezondheid en welzijn. 

Voor wie?

De Scraegg is ideaal voor de horeca, hotel-, restaurant- en cafésector en voor zorginstellingen. De Scraegg neemt weinig ruimte in en kan gemakkelijk worden neergezet bij een ontbijt-/lunchbuffet of in een lobby als ‘to go’concept. Gasten kunnen snel en eenvoudig zelf een heerlijke en gezonde portie scrambled eggs bereiden. Voor medewerkers in de gezondheidszorg is het eenvoudig om op aanvraag de patiënten gemakkelijk en snel te voorzien van een gezond gerecht van verse eieren.

De voordelen

• 100% succes gegarandeerd met consistente kwaliteit.
• Bereid in slechts 15 seconden.
• Gemakkelijk in gebruik.
• Geen vet of olie benodigd.
• Geen pan nodig.
• Heerlijke luchtige textuur.
• Gemakkelijk te reinigen.
• Geen foodwaste.
• Complete lijn met kruiden verkrijgbaar.

Scraegg_smaken

Bekijk de video

Direct bestellen?

Dat kan eenvoudig via onze webshop.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit innovatieve product? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.