Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Nieuw! High Speed oven Xpress IQ

4 Jun, 2018

Nieuw! High Speed oven Xpress IQ

Sneller. Veiliger. Slimmer.

Als het gaat om snelheid, heb je een oven nodig die meer kan dan alleen heerlijk voedsel snel bereiden. Alles aan de Xpress IQ ™ Oven is sneller. Van installatie tot bediening. Menu’s instellen, updates en beheer. Training, schoonmaak en onderhoud. Zelfs service. De nieuwe Xpress IQ ™ oven is meer dan snel - hij is ook veiliger en slimmer.

• Nu nog sneller een hoogwaardiger eindproduct.
• 15 keer sneller dan conventionele ovens.
• Eenvoudig schoon te maken.
• WiFi en usb aansluiting.
• Hoge resolutie LCD touchscreen (smartphone look), volledig aanpasbaar.
• Compact voetstuk past op 71 cm (28") diepe werkbank.
• Geschikt voor front-of-house weergave, slanke, eigentijdse stijl.

Koken op aanvraag

Perfecte combinatie van 3 verwarming technologieën: impingement, convectie en magnetron. Temperatuurbereik 95 tot 270graden Celsius, kookt verschillende items. Eenvoudig instelbare 0-100% ventilatorsnelheid. Met de Xpress IQ oven kunt u voedsel bereiden bij bestelling. De smaak en textuur van verse voedingsmiddelen blijven door de intelligentie van deze oven behouden. Doordat voedsel alleen wordt bereid wanneer hier vraag naar is, wordt voedselafval geminimaliseerd.

Slim touchscreen

Hoge resolutie LCD touchscreen (smartphone look). De touchscreen- en programmeersoftware ondersteunt 25 talen. De beeld gebaseerde menuselectie voorkomt taal- en literaire barrières en is volledig aanpasbaar.

Gemakkelijk te reinigen en onderhouden

De snelle afkoel functie maakt een snelle reiniging aan het einde van de dag mogelijk. De optionele antikleef ovenvoeringen worden vooraf geïnstalleerd voor een eenvoudige reiniging. Magnetische luchtfilters worden in één stap gereinigd. Een gladde deuroppervlakte maakt een directe toepassing van goedgekeurde reinigingsmiddelen makkelijk. De binnendeur valt ver onder het kookoppervlak zodat gerechten veilig uit de oven kunnen worden gehaald.

Video High Speed oven Xpress IQ