Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Hoe staat het met de continuïteit in úw grootkeuken?

3 Nov, 2014

Hoe staat het met de continuïteit in úw grootkeuken?

We vinden het vaak zo vanzelfsprekend: continuïteit in de grootkeuken. Er staat betrouwbare apparatuur. Er lopen gemotiveerde medewerkers. Alles in kannen en kruiken, nietwaar? Nee, niet waar. Want zonder service mist u een van de belangrijkste ingrediënten voor succes.

Voor veel mensen is service nog altijd geen onderwerp om woorden aan vuil te maken. Bij Metos zien wij dat duidelijk anders. In de professionele keuken is service namelijk een cruciale succesfactor en daarom besteden wij er meer dan gemiddeld aandacht aan. Dat heeft alles te maken met onze missie.

Metos. De zekerheid van 90 jaar ervaring
Al meer dan 90 jaar streven wij ernaar om de werkmethodieken in de grootkeuken te verbeteren en het rendement te verhogen. En dat bereik je nu eenmaal niet met uitgekookte apparatuur alleen. Want waar knetterhard gewerkt wordt, wordt ongelooflijk veel van keukentechniek gevraagd. Het laatste wat je dan kunt gebruiken is dat die techniek in de soep loopt. Met een onderhoudsovereenkomst van Metos voorkomt u dat.

Preventief onderhoud loont
De beste manier om continuïteit in uw grootkeuken te waarborgen is een overeenkomst waarin preventief onderhoud centraal staat. Daarmee houdt u altijd de vinger aan de pols. Uw machines worden regelmatig grondig geïnspecteerd. Zo komen problemen vroegtijdig aan het licht en worden reparaties uitgevoerd nog voordat er storingen optreden. Ander voordeel is dat u met preventief onderhoud altijd weet wat in welke conditie uw apparatuur zich bevindt. Dat helpt u bij het maken van meerjarenbegrotingen en het beheer van uw keukenapparatuur.

Bij Metos kennen wij drie verschillende onderhoudsovereenkomsten. Stuk voor stuk economisch aantrekkelijke oplossingen die bijdragen aan uw bedrijfszekerheid. In een oogopslag ziet u hieronder de voordelen van elke oplossing.

Gespecialiseerde servicemonteurs
Voor welke onderhoudsovereenkomst u ook kiest, onze eigen goed opgeleide servicemonteurs staan erachter. Voor hen kennen de geavanceerde besturingssystemen in ovens en spoelmachines geen enkel geheim meer. Iets minder bijzonder maar toch prettig: ze staan altijd voor u klaar. Ook ’s avonds en in het weekend. We zeggen niet voor niets: Metos. Zó werkt het in de grootkeuken.

Onze service. Uw bedrijfszekerheid.
Is service binnen uw professionele keuken nog geen speerpunt? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze service-afdeling: 0573 – 458 458. Of download met een gerust hart onze brochure over service: Brochure Service