Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Wees welkom in onze stand op de Horecava

26 Nov, 2019

Wees welkom in onze stand op de Horecava

Van 13 tot en met 16 januari zijn we te vinden op de Horecava in de RAI, Amsterdam. De vakbeurs voor en door professionals in de foodservice. Een bezoek aan de Horecava is inspirerend, nuttig én leuk. Een feest voor mensen uit het vak. Laat je informeren over de nieuwste trends op het gebied van food, ontdek de nieuwste apparatuur en praat bij met collega’s onder het genot van een hapje en drankje. Wij ontvangen je graag in onze stand, daar bakken we ze snel, knapperig en vers. 
 

De introductie van pizza-ovens van OEM
We zijn er trots op dat we je kennis mogen laten maken met de geavanceerde, elektrische pizza-ovens van het Italiaanse merk OEM. OEM heeft pizza bakken tot een kunst verheven en concepten ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. Metos heeft het exclusieve distributierecht gekregen voor de Nederlandse markt. Dat vieren we met … lekkere verse pizza’s, gebakken in de OEM SuperTop! Je vindt ons in stand 07.325.

Lees meer over ons de pizza-ovens OEM


Prikkel je zintuigen in het TrendLAB
Ontdek nieuwe mogelijkheden, laat je inspireren, kruip in de huid van je gast en vertaal je ervaringen naar kansen voor je eigen bedrijf. Wij ontwikkelden een aantal innovatieve concepten waar je het verschil voor je gast mee kunt maken. Kom naar het TrendLAB en ervaar:

Als horecaprofessional mag je de Horecava eigenlijk niet missen. Tot in Amsterdam!