Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Innoveren in de horeca wordt makkelijker met Metos

21 Dec, 2015

Innoveren in de horeca wordt makkelijker met Metos

Wie in de Horeca het onderwerp innovatie op tafel wil leggen moet tegenwoordig van goeden huize komen. De sector is immers al jaren verwend met een stortvloed aan vernieuwingen. Toch durven wij die uitdaging wel aan bij Metos. Vooruitlopend op de Horecava en ons eigen VIP Event in januari, presenteren wij u hier alvast een aantal innovaties om uw vingers bij af te likken. 

Dat de toekomst leeft in de Horeca zien wij met name in de grootkeuken en de spoelkeuken. Met steeds geavanceerdere apparatuur wordt het de horeca ondernemer hier steeds gemakkelijker gemaakt om succesvol te opereren. Thema’s zoals smaakbeleving, tijdwinst, duurzaamheid, winstgevendheid en ergonomie staan daarbij centraal. 

Blastchiller voor koelen en slow cooking

Op de Horecava spelen wij daar graag op in met de HI5 Blastchiller. Een geniaal apparaat waarmee organiseren in de grootkeuken een nieuwe dimensie krijgt. Met deze nieuwe blastchiller wordt veilig en snel terugkoelen namelijk een eitje. Daarbij heeft u met hetzelfde apparaat nu een slow cooking functionaliteit tot uw beschikking. Kunt u het zich makkelijker en mooier voorstellen? Uw klanten krijgen met deze blastchiller een constante kwaliteit en smaak voorgeschoteld. En u bent verzekerd van bedrijfszekerheid. Tijdens de Horeca vertellen wij én de fabrikant uit Italië u graag persoonlijk wat deze innovatie u allemaal kan bieden.

Paradepaardjes op het Metos VIP Event

Gelijktijdig met de Horecava organiseren wij wegens groot succes weer een speciaal VIP Event in ons Kitchen Experience Centre in Amsterdam. En ook hier staan innovaties en product-demonstraties centraal. Paradepaardjes op dit Metos VIP Event zijn onder meer de wasmachines van Grand Impianti en de nieuwste vaatwasmachine van Wexiödisk.

Grand Impianti

De professionele wasmachines van Grand Impianti blinken uit in duurzaamheid door het gepatenteerde DWS-systeem. Daarmee weegt de machine automatisch de was om vervolgens de meest efficiënte inzet van energie, water en zeep te garanderen. Het resultaat ziet u niet alleen terug in de was maar ook in de exploitatiekosten. Zelfs het milieu gaat er van stralen. De fabrikant is tijdens ons VIP Event aanwezig om u deze kwaliteitsmachines te demonstreren en op maat te adviseren.

Wexiödisk

Gaat uw interesse vooral uit naar een ultra schone vaat dan mag u ons VIP Event ook niet missen. We demonstreren u  namelijk ook de nieuwste duurzame serie WD-4S van het ijzersterke, Zweedse merk Wexiodisk. Met deze afwasmachines brengt Wexiodisk optimaal gemak en efficiency in de kleine drukke bar. De afwasmachine is zeer compact, effectief, betrouwbaar en voorzien van een ingebouwd automatisch doseersysteem. Het minimale waterverbruik en chemicaliën verkleinen de impact op het milieu zonder concessies te doen aan het eindresultaat. We zijn er zeker van dat deze vaatwas-vernieuwing u de ogen opent.

Inspiratie vanuit de Ali Group

Bij Metos hebben wij al bijna 100 jaar een neus voor vernieuwing. We hebben dus al de nodige innovaties meegemaakt en op onze naam geschreven. Dat inspireert ons om met passie te blijven zoeken naar slimmere werkmethodieken en kansen om het rendement in de professionele groot- en spoelkeuken te verbeteren. Als onderdeel van de Ali Group bevinden we ons daarbij in uitermate goed en professioneel gezelschap. Dankzij de intensieve samenwerking met alle 76 bedrijven in deze groep van gespecialiseerde bedrijven, zijn we altijd op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van grootkeuken apparatuur en spoelkeuken apparatuur. En u daardoor ook! 

Meld u nu aan voor ons VIP Event

Overtuig uzelf. Bezoek ons op 11 tot en met 14 januari op de Horecava en neem deel aan ons VIP Event. Dat is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens bijzonder lekker. Want iedere middag geeft wereldkampioen BBQ-en Jord Althuizen een stoere BBQ-demonstratie op echt vuur! Voor u een opgelegde kans om met eigen ogen te zien wat er allemaal kan met de BBQ. Gelooft u ons maar: dat smaakt naar meer.

Klik voor meer informatie en aanmelden op onderstaande button. Parkeren is uiteraard gratis.

Voor nu fijne feestdagen en alvast een geweldig innovatief nieuwjaar gewenst!

Metos-VIP-Event-Horecava-2016