Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Klantevent Wereldkerstcircus Carré groot succes

9 Jan, 2017

Klantevent Wereldkerstcircus Carré groot succes

Metos startte het nieuwe jaar met een bijzonder evenement voor haar klanten. De gasten werden ontvangen in het Kitchen Experience Center in Amsterdam en vanuit daar vertrokken we per touringcar naar Koninklijk Theater Carré voor een voorstelling van het Wereldkerstcircus.

Aangekomen in Carré werden we ontvangen door een enthousiaste gastvrouw. Zij nam ons tijdens een rondleiding mee in anekdotes over de architectuur, historie, voorstellingen en wat zich in het beroemde Carré de afgelopen 128 jaar heeft afgespeeld.

Na de rondleiding en een hapje en een drankje was het tijd voor de voorstelling van het Wereldkerstcircus. Het 32e Wereldkerstcircus spande dit jaar qua aantal artiesten de kroon. Voor het eerst in 32 jaar werkten er zo’n 120 personen mee aan deze megaproductie, die de slogan “Het Grootste Programma ooit” waar heeft gemaakt. Het was een triomf van onvervalste circuskunst!

Metos_klantevent_Wereldkerstcircus_2017

We hebben deze bijzondere middag afgesloten met een heerlijk amuse diner in het Metos Kitchen Experience Center in Amsterdam. Een goed begin van het nieuwe jaar!