Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Circulaire oplossingen op Vakbeurs Facilitair 2018

31 Jan, 2018

Circulaire oplossingen op Vakbeurs Facilitair 2018

Afgelopen 24, 25 en 26 januari stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.

Circulaire oplossingen voor professionele keukens

Inovaties op het vlak van keuken- en spoelkeuken techniek zijn bij ons continue in ontwikkeling. Wij hebben voor iedere branche slimme circulaire oplossingen, (voedings)concepten en keuken/vaatwasapparatuur uitgedacht. Dit hebben wij de bezoekers deze 3 dagen met live cooking demonstraties laten zien. De reacties van de bezoekers waren erg positief. Met name de combinatie van het gemak, de verse producten en het feit dat er geen foodwaste overblijft sprak iedereen aan.  

Slimme oplossing voor uw restaurant? 

Heeft u dit gemist? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen met u op welke wijze wij u kunnen helpen om niet alleen vriendelijk te zijn voor het milieu, maar ook efficiënter kunt werken en uw (bedrijfs)restaurant en spoelkeuken rendabel kunt maken. Bij Metos staan altijd uw specifieke wensen centraal. Wij verdiepen ons grondig in uw bedrijf. Wij analyseren uw logistieke processen tot achter de schermen. En denken met u mee tot de beste oplossing er staat. 

 Contact