Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Metos krijgt stadswandeling door Deventer

20 Dec, 2017

Metos krijgt stadswandeling door Deventer

Vrijdag 15 december was ter ere van de verhuizing naar de nieuwe locatie van Metos in Deventer een gezellig programma samengesteld voor al het personeel. Dit in samenwerking met de gemeente Deventer, zij boden Metos en Rendisk een stadswandeling aan door het  mooie stadscentrum.

Stadswandeling Deventer

Alle medewerkers werden ontvangen met koffie/thee en natuurlijk een plakje Deventer koek. Na de welkomsttoespraak door Gemeente Deventer werd de groep opgesplitst en kon iedereen onder leiding van een ervaren stadsgids kennis maken met deze gastvrije Hanzestad. De wandeling voerde ons door pittoreske kleine straatjes, historische pakhuizen, monumentale gebouwen en kerken. Als afsluiting van de stadswandeling kon iedereen een hapje en een drankje nuttigen voordat we weer terugkeerden naar kantoor.

Kerstborrel bij Metos

Teruggekomen bij Metos Deventer, werden we ontvangen met een drankje en volgde een toespraak door de directie met een terugblik op 2017 en de positieve verwachtingen voor het nieuwe jaar. De avond werd gezellig met elkaar voortgezet in het nieuwe Metos restaurant, waar een heerlijk stamppot buffet was bereid.

Officiële opening

Op vrijdag 2 februari is de officiële opening voor alle relaties van Metos, dan kan iedereen 'een kijkje komen nemen in onze keuken'. Bent u erbij? Meer informatie over de opening.