Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Metos verhuist naar Deventer

26 Oct, 2017

Metos verhuist naar Deventer

Per 17 november is het zover, Metos verhuist naar een nieuw, modern en duurzaam pand op Bedrijvenpark A1 in Deventer! 

Alles in één pand biedt veel voordelen

Doordat de vestigingen Ruurlo en Amsterdam worden samengevoegd hebben we alle afdelingen onder 1 dak, dat is wel zo efficiënt. Ook in Deventer kunnen onze klanten weer terecht voor het testen van onze professionele keuken en spoelkeuken apparatuur. Naast een professioneel ingerichte keuken beschikken we hier ook over een uitgebreide testruimte. Het pand van 3750 m² heeft een ruim magazijn. Transport en logistiek van apparatuur kunnen we voortaan in eigen hand nemen en hoeft niet langer uit handen te worden gegeven aan een transporteur. 

Bedrijvenpark A1 duurzaam en goed bereikbaar

Het A1 Bedrijvenpark Deventer maakt onderdeel uit van de Cleantech regio. Hier wordt sterk op ingezet door te kiezen voor innovatie en duurzaamheid en het spant zich sterk in één van de groenste bedrijvenparken van heel Nederland te zijn. Naast veel groen is er geen gasaansluiting en zijn er ‘eigen’ windmolens. Bedrijvenpark A1 Deventer is ook aantrekkelijk door de zichtlocatie en de bereikbaarheid, de directe aansluiting op de A1. 

Feestelijke opening, komt u ook? 

Op vrijdag 2 februari 2018 wordt Metos Deventer officieel geopend en organiseren wij een feestelijke opening voor al onze relaties. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur 's avonds bent u welkom en kunt u genieten van een hapje, drankje, muziek en worden er rondleidingen gegeven door het pand. 

Wilt u nu alvast 'uw glas champagne reserveren'? Dat kan! Schrijf u hieronder direct in: 

Aanmelden opening Metos Deventer