Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Duurzaam voedingsconcept en wasapparatuur op Zorgtotaal

15 Mar, 2017

Duurzaam voedingsconcept en wasapparatuur op Zorgtotaal

Dag 2 is begonnen en beloofd weer een succesvolle dag te worden voor Metos. Wij staan met 2 stands op de Zorgtotaal beurs! Zowel op het voedingsconcept dat wij hier demonstreren als op de professionele wasapparatuur krijgt Metos veel positieve reacties. 

We Care System: het à la carte uitgiftesysteem voor de zorg

Metos op Zorgtotaal, demonstratie voedingssysteem

Het à la carte uitgiftesysteem van Metos is een sluitend systeem waarbij zorginstellingen zelf worden ontzorgd. Het zogenaamde ‘We Care System’ is een compleet voedingsconcept dat speciaal voor zorginstellingen is ontwikkeld. Hiermee wordt het mogelijk om bewoners een constante hoge kwaliteit van maaltijdvoorzieningen te bieden en tegelijkertijd kosten te besparen. Wegens de toenemende vraag en positieve ervaringen van klanten, demonstreren wij dit systeem op de Metos stand B066 in hal 9. 

Wasmachines met touchscreen en WiFi

Metos op Zorgtotaal, professionele wasmachines en drogersMetos loopt voor op de nieuwste technologieën rondom professionele wasmachines en wasdrogers. Wij presenteren dan ook een nieuwe generatie wasmachines en drogers met 7 inch touchscreen en WiFi: WavyCloud. Kom naar de Metos stand B081 in hal 8 voor dit innovatieve product. Deze apparatuur hoorde bij de 5 beste inzendingen voor de FG noviteiten publieksprijs van de Vakbeurs facilitair en gebouwbeheer 2017.

 

 

Kom ook langs bij Metos op Zorgtotaal, u bent van harte welkom!