Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

OEM – jouw pizzahub

26 Nov, 2019

OEM – jouw pizzahub

Ons Italiaanse zusterbedrijf OEM heeft zich volledig gespecialiseerd in het bakken van pizza’s. Met oog voor smaak, kwaliteit en efficiëncy biedt OEM een passende oplossing voor iedere professionele pizzabakker. De geavanceerde elektrische apparatuur is zuinig, makkelijk in gebruik en levert door het hoge temperatuurbereik uitzonderlijke bakprestaties. De vormgeving is ook nog eens bijzonder representatief. Metos heeft het exclusieve distributierecht in Nederland van de gehele OEM productenlijn. 


OEM SuperTop - voor buitengewone bakprestaties
Voor pizza’s, maar ook voor broden, hartige taarten, croissants of ander droog gebak. De SuperTop van OEM heeft een bakvermogen tot wel 450°C. Samen met het Optimus-baktechnologiesysteem komt er gegarandeerd snel een uitstekend product uit de oven. 


Geavanceerd en multifunctioneel
De SuperTop is een geavanceerd baksysteem waarmee je alle kanten op kunt. De extra grote bakruimte is geschikt voor meerdere bakplaten. De SuperTop is uit te breiden met een steamer, traanplaat bekleding en/of een neutrale kamer. Het apparaat bevat verschillende bakprogramma’s en instellingen en is in verschillende groottes verkrijgbaar. De bediening met het scroll- en click systeem is verrassend eenvoudig. 

Eenvoudig, slim en zuinig in gebruik
Achter het strakke eenvoudige design gaat een slim apparaat schuil. Het roestvrijstalen front is modern, makkelijk schoon te houden en wordt niet heet. De SuperTop is snel op temperatuur. De Smart stand-by optie houdt het apparaat op de ingestelde temperatuur, dat scheelt energie. En met Smart Share is het mogelijk recepten en producten te uploaden. Die zie je terug op het scherm. Een geheugensteuntje voor de bakker en altijd de juiste bestelling op tafel.  

Voor pizzeria’s, bakkerijen en grootkeuken
De SuperTop is ontwikkeld om in grote hoeveelheden snel te bakken.Voor traditionele pizzeria’s, take-away of restaurants met een pizzacorner. De SuperTop is ook uitermate geschikt om ander droog gebak te bakken of af te bakken. Bijvoorbeeld voor broodjeszaken, supermarkten met een bake-off of bakkerijen. 

Daarom de Super Top:

 • Uitzonderlijk bakvermogen tot 450°C
 • Extra grote bakruimte voor grote pizza’s
 • Uitbreidingsmogelijkheid met steamer
 • Super strakke moderne uitstraling
 • Verschillende bakprogramma’s 
 • Scroll en click bediening met touchscreen
 • Behoudt automatisch ingestelde temperatuur met Smart Stand-by
 • Veilig en zuinig in gebruik
 • Volledig elektrisch

 

Elektrische – superkrachtige – moderne ‘DOME’-oven
Deze modern vormgegeven pizza-oven met klassiek design wil én mag gezien worden in ieder restaurant. Door de unieke koepelvorm van de bakkamer en de hoge temperatuur, tot maximaal 530 °C, bak je er ook nog eens snel een uitstekende pizza in. 


In minder dan 7 minuten een pizza op tafel
In de ‘DOME’ bak je afhankelijk van het formaat 4 tot 7 pizza’s tegelijk. Met een capaciteit van 36 tot 112 pizza’s per uur hoeft je klant nooit lang te wachten. Door de achthoekige vorm is er plek voor pizza’s van verschillende formaten tegelijk. De handgemaakte bakplaat van ‘Sorrento biscuit’ materiaal zorgt ervoor dat ook de bodem gelijkmatig gaart, zonder aan te branden.

Veilig, makkelijk in gebruik en duurzaam
De ‘DOME’ is door de royale toegang en binnenverlichting veilig en makkelijk in gebruik. De slim geplaatste infrarode verwarmingselementen zorgen ervoor dat de oven op temperatuur is waar en wanneer nodig. Vuurvaste stenen houden de warmte vast, waardoor de aanwezige energie hergebruikt kan worden. Met de verschillende instellingsmogelijkheden zorg je ervoor dat de ‘DOME’ doet wat jij wilt.

Wanneer een ‘DOME’?
De ‘DOME’ is er voor iedere restaurateur die een perfecte, gezonde pizza wil serveren en met de tijd mee wil gaan. De ‘DOME’ is een modern, elektrisch apparaat met een hang naar nostalgie. Een ‘DOME’ past uitstekend bij verantwoord ondernemerschap.

Daarom de ‘DOME’oven:

 • Past door standaard deuropening 
 • Modern representatief design
 • Makkelijk in gebruik
 • Capaciteit tot 112 pizza’s per uur
 • Snel op temperatuur
 • Verschillende instellingsmogelijkheden
 • Voorzien van reinigingsprogramma