Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Officiële opening Metos Deventer druk bezocht

5 Feb, 2018

Officiële opening Metos Deventer druk bezocht

Vrijdag 2 februari jl. werd Metos Deventer officieel geopend door de directeur van Metos en de Wethouder van de Gemeente Deventer. Metos heeft ruim 110 medewerkers, waaronder een team servicemonteurs dat werkzaam is in heel Nederland en kantoorpersoneel dat op de nieuwe locatie werkzaam is. Veel relaties van Metos waren voor dit feestelijke moment en om het nieuwe pand te bezichtigen naar Deventer gekomen. Het was dan ook een gezellige middag met culinaire hapjes, drankjes en live muziek. 

De voordelen voor relaties

Het nieuwe pand biedt veel voordelen voor relaties van Metos. Zo is het A1 bedrijvenpark centraal gelegen in Nederland en via de A1 uitstekend bereikbaar. Alle afdelingen bevinden zich nu onder 1 dak, hierdoor zijn de lijnen kort, kan er snel worden geschakeld en efficiënt worden gewerkt. In het moderne en grote magazijn met loading docks, kan Metos een ruime voorraad houden en hierdoor de levertijden verkorten. In het splinternieuwe bedrijfsrestaurant kunnen klanten demonstraties en instructies krijgen van de nieuwste apparatuur. Daarnaast is er een testruimte waar apparatuur kan worden getest en waar de monteurs hun vakkennis nog beter up-to-date kunnen houden.

Duurzaam

Op de kavel van 7000 m2 is een moderne bedrijfshal met magazijn en kantoor gebouwd. Duurzaamheid was belangrijk bij de ontwikkeling van het nieuwe bedrijfspand. Er is onder meer gebruikgemaakt van duurzame materialen en energie, zoals een lucht-water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en koeling in de bedrijfshal. Daarnaast wordt het voedselafval uit het restaurant met behulp van eigen apparatuur op locatie gerecycled tot compost. Directeur Metos: “Deze ontwikkeling past bij onze organisatie en de producten die wij aanbieden.”

Innovatie 

Het A1 Bedrijvenpark Deventer maakt onderdeel uit van de Cleantech regio. Innovatie en duurzaamheid krijgen hier veel nadruk, zo vertelde wethouder Frits Rorink. Het pand van metos zal worden uitgerust met zonnepanelen op het dak. Het bedrijvenpark krijgt geen gasaansluiting en er zijn ‘eigen’ windmolens.

Bedankt! 

Alle betrokken partijen willen wij bedanken de fijne samenwerking bij de ontwikkeling van ons nieuwe pand. 

Opening Metos Deventer druk bezocht