Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Platform grootkeuken.nl gelanceerd

14 Jan, 2019

Platform grootkeuken.nl gelanceerd

Platform grootkeuken.nl gelanceerd 

Op 8 januari is tijdens de Horecava het kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd. Op dit onafhankelijk kennisplatform vinden ondernemers en keukenprofessionals een overzicht van alle essentiële apparatuur voor het inrichten van een professionele keuken. Van horeca tot bedrijfskantine, van retail tot restaurant. Daarnaast vinden bezoekers een overzicht van de belangrijkste trends van de keukenwereld en handvaten om te voldoen aan de actuele wetgeving op het gebied van onder andere hygiëne, onderhoud, duurzaamheid en energie.

Bij het inrichten van een professionele keuken komt veel kijken

Het aanschaffen van keukenapparatuur is kostbaar en nieuwe technologische ontwikkelingen schudden de grootkeukenmarkt op. Energie labels, inductie versus gas, de beste plaats voor uw koelcellen en smart-apparatuur… Of u nu wilt weten wat er essentieel nodig is voor een keuken, waar u op moet letten bij aanschaf van apparatuur of waarom u producten nodig heeft… Grootkeuken.nl is ontwikkeld om ondernemers en keukenexperts één kennisplatform te kunnen bieden, waar ze antwoorden kunnen vinden op al hun vragen.

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen de grootkeukenbranche?

Naast het brengen van kennis biedt het platform ook inspiratie, voornamelijk op het gebied van trends en ontwikkelingen. Publicaties over diverse onderwerpen vertaald door experts uit de keukenbranche maken dat het platform ook geschikt is om vaak te raadplegen.

Eenvoudig in contact met keukenexperts

Heeft u specifieke vragen, bent u op zoek naar service en onderhoud of bent u van plan te investeren in uw keuken en zoekt u de juiste leverancier? Via grootkeuken.nl komen bezoekers makkelijk in contact met Nederlands beste keukenexperts. Neem zelf een kijkje op www.grootkeuken.nl

Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met een van de verkoop adviseurs van Metos via 088-0242300 of verkoop@metos.nl. Wij zijn u graag van dienst.