Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Productlancering wasmachines en voedselafval oplossing succesvol

27 Jan, 2017

Productlancering wasmachines en voedselafval oplossing succesvol

Innovaties succesvol ontvangen door bezoekers

De innovaties die Metos op de Vakbeurs facilitair en gebouwbeheer heeft gelanceerd, zijn zeer goed ontvangen door de bezoekers. Deze intelligente productinnovaties hebben alles te maken met duurzaam, vooruitstrevend, intelligente techniek, circulaire economie en het rendement dat organisaties hiermee kunnen behalen. 

Wasmachines met touchscreen en WiFi

Op de Metos stand is de eerste professionele was- en droogapparatuur met een 7 inch touchscreen en WI-FI connectie gedemonstreerd aangesloten op het Clax Revoflow doseersysteem van Diversey. Dit nieuwe product met een hoog niveau qua innovatie en vooruitstrevende technologie stond ook op het FG noviteitenplein. De bezoekers vonden met name het gemak waarmee het touchscreen kan worden ingesteld en bediend door de eindgebruiker en de inzage in de parameters voor het facilitair management erg indrukwekkend.

Van voedselafval naar compost: Rendisk Circular

Onze missie om voorgoed afscheid te nemen van voedselafval in de facilitaire keten werd door veel bedrijven die de Metos stand bezochten volledig ondersteund. Voor iedere bedrijf is hiervoor een passende oplossing. De nieuwste innovatie op dit gebied is de Rendisk Circular waarbij voedselafval in 24 uur wordt omgezet in een herbruikbare grondverbeteraar. Tijdens het symposium van Jordy van Berkum van Rendisk, kregen de bezoekers aan de hand van praktijkvoorbeelden inzage in de praktische invulling van circulaire economie en welk rendement dit voor organisatie op kan leveren.

Bedankt Diversey, De Kweker en Smit & Dorlas

Op onze stand was het Clax Revoflow doseersysteem van Diversey te zien, konden bezoekers genieten van culinaire delicatessen van De Kweker, gemaakt door Jaap Sloof - culinair adviseur en heerlijke koffie van Smit & Dorlas. Namens Metos bedankt! 

Diversey - De Kweker - Smit en Dorlas

Meer informatie

Heeft u de Metos stand gemist? Kom dan naar de beurs Zorgtotaal, hier verwelkomen wij u graag op onze stand, waar wederom innovatieve concepten worden gedemonstreerd.