Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Metos. Zo werkt het in de scheepskeuken

14 Jun, 2016

Metos. Zo werkt het in de scheepskeuken

Metos. Zo werkt het in de scheepskeuken

Als er ergens hoge eisen worden gesteld aan grootkeukens, dan is het wel in de scheepvaart. Waar in relatief kleine ruimtes elke dag grote prestaties moeten worden geleverd. En waar vanwege lange reizen op zee geen enkele concessie mag worden gedaan aan de betrouwbaarheid van (spoel)keukenapparatuur. Daarbij komt één naam de laatste tijd opvallend vaak bovendrijven: Metos Nederland.

In de wereld van de professionele keuken heeft Metos al meer dan 90 jaar vaste grond onder de voeten. En hoewel daarbij niet altijd aan de sector Marine wordt gedacht, is Metos keukenapparatuur ook aan boord van veel schepen te vinden; zowel op de kleine als op de grote vaart. We geven alvast een schot voor de boeg: dat heeft alles te maken met ons brede productaanbod en onze ongeëvenaarde kwaliteit.

Thuis in elke kombuis

Of het nu gaat om het leveren van losse apparatuur of om het inrichten van complete scheepskeukens, bij Metos is het altijd alle hens aan dek. Elk schip is immers anders en vraagt om specifieke oplossingen. Met name op het gebied van efficiency. De ruimte aan boord is immers beperkt. Dankzij onze moderne visie op werkmethodieken en slimme logistieke oplossingen voor scheepskeukens, weten wij interieurbouwers, rederijen en scheepswerven keer op keer aangenaam te verrassen met onze diepgang. Als onderdeel van de Ali Group kunnen wij bovendien gebruik maken van de expertise van Metos Marine in Finland, waardoor we ook in Nederland regelrecht afstevenen op succes.

Zeewaardige scheepskeukens

U kunt bij Metos terecht voor het ontwerp en de inrichting van een complete scheepskeuken, maar evenzogoed voor losse (spoel)keukenapparatuur en keukenbenodigdheden. Van snijmachine tot vaatwasmachines. En van combi-steamers tot robuuste tafels. En dat natuurlijk allemaal zeewaardig. Scheepswerf De Hoop nam ons om die reden aan boord voor de levering van 10 professionele scheepskeukens. Met name het hoge niveau van afwerking van onze keukens viel bij De Hoop zeer goed in de smaak.

Kies de kortste route

Zoekt u ook een grootkeukenleverancier waar kwaliteitsdenken stevig verankerd is in de organisatie? En waar de mentaliteit zich het beste laat omschrijven als ‘recht door zee’? Zet dan direct koers naar Metos Nederland. Neem contact op met ons, wij zijn u graag van dienst.

Bekijk-referenties  Metos-Contact