Terug naar het overzicht

Metos Highspeed oven

4163870 | 400V

  • 15 x sneller dan conventionele ovens
  • Door iedereen te bedienen
  • Wifi + USB aansluiting

Me Metos High Speed Oven biedt uw professionele keuken een perfecte combinatie van 3 verwarming technologieën: impingement, convectie en magnetron. Het temperatuurbereik van 95 tot 270 graden Celsius kookt verschillende items met een eenvoudig instelbare 0-100% ventilatorsnelheid. 

De smaak en textuur van verse voedingsmiddelen blijven door de intelligentie van deze oven behouden. Highspeed oven is ook duurzaam; doordat voedsel alleen wordt bereid wanneer hier vraag naar is, wordt voedselafval gereduceerd.

De snelle afkoel functie maakt een snelle reiniging aan het einde van de dag mogelijk. De antikleef ovenvoeringen worden vooraf geïnstalleerd voor een eenvoudige reiniging. Een gladde deuroppervlakte maakt een directe toepassing van goedgekeurde reinigingsmiddelen makkelijk. Om uw veiligheid in uw werkomgeving te garanderen, valt de binnendeur ver onder het kookoppervlak, en zo kunnen gerechten veilig uit de oven worden gehaald.

De oven is stekkerklaar, is door iedereen te bedienen en is tot wel 15 x sneller dan traditionele ovens.
Kortom; duurzamer, sneller en meer rendement met de Metos Highspeed oven.

Metos adviseert en denkt graag mee om uw high speed oven te integreren in het totale keukenconcept. Bij Metos worden we gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar zit vooral in onze filosofie over verschillende keukens.  

Specificaties

Uitvoering : zwart, LCD touchscreen
Aansluiting : 400V, 5.95kW, 16A
Vermogen : 2000W
Afmetingen : 358x743x578mm
Temperatuurbereik : 95 tot 270 graden Celsius
Standaard geleverd met : antikleef stickers, schep en bakplaat.

Contact opnemen?

*Verplichte velden