Terug naar het overzicht

METOS NIGIRI SUSHI ROBOT TSM-07B

6740201 | sushi robot, 2800 Nigiri p/u

  • Eenvoudig te reinigen
  • Onderdeel van het Metos sushiconcept
  • Stopt automatisch

De volautomatische nigiri machine van Metos is dé helpende hand in uw keuken, en ontwikkeld met het oog op snelheid en efficiëntie. Deze sushi robot kan maar liefst tot 2800 nigiri van 18 gram per stuk per uur produceren.

De gebruiker staat centraal bij de ontwikkeling van de Metos Nigiri sushi robot. Het draaimechanisme stopt automatisch wanneer er 6 nigiri klaar zijn. Zodra de machine geopend wordt stopt het draaimechanisme. De Metos Nigiri Sushi Robot is makkelijk te reinigen door de afneembareOnze apparatuur en werkbladen zijn ontwikkeld door en met chef-koks. Hierdoor zijn onze producten afgestemd op de wensen en eisen van hedendaags keukenpersoneel en is er nagedacht over optimale ergonomie en efficiëntie.

Metos kenmerkt zich door op maat gemaakte adviezen te bieden. Onze experts hebben jarenlange ervaring in grootkeukens en denken graag mee hoe uw keuken optimaal ingericht kan worden en uw personeel veilig en gezond hun werk kunnen doen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten of benieuwd bent naar prijzen.

Specificaties

Formaat (bxdxh): 300x480x590

Gewicht: 23Kg

Aansluitwaarde : 230V

Vermogen : 0.09kW

Capaciteit : 2800 nigiri van 18 gram p/u

Bunker : 4.5kg rijst

Contact opnemen?

*Verplichte velden