Terug naar het overzicht

METOS RIJSTKOKER TIGER JNO-B36W

6717100 | 1,6KW, 220/240V

  • Perfecte kookresultaten
  • Innovatief ontwerp
  • Makkelijk te reinigen

De Metos Tiger JNO-Tiger B36W is gemaakt voor zwaar gebruik. Deze automatische rijstkoker levert uitmuntende kookresultaten en schakelt automatisch over naar een warmhoud functie tot 12 uur, waarmee de rijst warm en vochtig blijft. Klaar om geserveerd te worden. Innovatieve techniek zorgt ervoor dat bijk het warmhouden tot 6 uur geen extra stroom nodig is.

De rijstkoker heeft een doordacht ergonomisch ontwerp met een deksel dat makkelijk en veilig open met een drukknop. Het vocht in het deksel loopt bij opening weg in lekbak en voorkomt dat er water op het werkblad druppelt. De verwijderbare bekleding van het deksel en de antiaanbaklaag in de kom zorgen voor een zeer gebruikersvriendelijk en makkelijk schoon te maken systeem.

Onze apparatuur en werkbladen zijn ontwikkeld door en met chef-koks. Hierdoor zijn onze producten afgestemd op de wensen en eisen van hedendaags keukenpersoneel en is er nagedacht over optimale ergonomie en efficiëntie.

Metos kenmerkt zich door op maat gemaakte adviezen te bieden. Onze experts hebben jarenlange ervaring in grootkeukens en denken graag mee hoe uw keuken optimaal ingericht kan worden en uw personeel veilig en gezond hun werk kunnen doen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten of benieuwd bent naar prijzen.

Specificaties

Formaat (bxdxh): 360x426x383mm

Gewicht: 8.6Kg

Aansluitspanning: 1,6Kw. 220/240V

Inhoud: 3,6L

Inclusief: Rijstlepel en maatbeker

Contact opnemen?

*Verplichte velden