Terug naar het overzicht

METOS KOELWERKBANK SUPREME 710

6530018 | LD/RD/RD/C, stekkerklaar, 3 segm R290

  • Natuurlijk koudemiddel R290
  • Energielabel B
  • Optimale koudeverdeling door verdamper

De Metos Koelwerkbank Supreme is een degelijke en functionele basis voor topprestaties in de professionele keuken. Vol intelligente functies die zorgen voor een zeer laag dynamisch energieverbruik. Voorzien van 3 segmenten die afzonderlijk te beheren zijn.

Functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid hebben voorop gestaan bij de Metos Koelwerkbank Supreme.Eénvoudig in te stellen met een bereik tussen de -2 + 8° C. De verdamper zorgt voor een optumale koude verdeling. Met de gebruikersvriendelijke touch bediening kies je gemakkelijk verschillende voorkeursprogramma’s voor ieder product.

De Metos Koelwerkbank Supreme maakt gebruik van een natuurlijk koudemiddel R290 (propaan) waardoor je met deze koelkast de geplande Europese ban op F-gassen voor bent en een koelkast hebt waarvan de milieubelasting minimaal is.

Onze apparatuur en werkbladen zijn ontwikkeld door en met chef-koks. Hierdoor zijn onze producten afgestemd op de wensen en eisen van hedendaags keukenpersoneel en is er nagedacht over optimale ergonomie en efficiëntie.

Bij Metos draait alles om kitchen intelligence; Hoe halen we het hoogste rendement uit een keuken? Hoe zorgen we voor een duurzamer energieverbruik? Hoe zorgt u dat al uw personeel veilig kan werken in de keuken? Welke apparatuur heeft u nodig om uw rendement te verbeteren?

U kunt bij ons terecht voor advies van mensen met tientallen jaren ervaring in de grootkeukens. Neem contact met ons op als u vragen heeft of benieuwd bent naar prijzen.

Specificaties

Formaat: 1730x690x860 (bxdxh)

Gewicht: 103Kg

Aansluitwaarde: 2,3 kW

Netaansluiting: 230 V

Koudemiddel: R290

Koelvermogen: 418W

Contact opnemen?

*Verplichte velden