Koken

De professionele keuken is het hart van uw horeca onderneming. Bij het realiseren van professionele keukens zijn kennis en ervaring zeer belangrijk. Metos deelt graag haar decennialange expertise om samen met u te komen tot de perfecte professionele keuken. Wij weten als geen ander dat de grootkeuken, horeca-, les-, bedrijfs- of scheepskeuken of bedrijfskantine, een belangrijke sleutel tot succes is. Bovendien is met iedere professionele keuken een zeer serieuze investering gemoeid. Metos is volledig ingericht op het ontzorgen bij de aanschaf of leasen van een nieuwe keuken.

Koken

Wat is een professionele keuken?

Een professionele keuken stelt professionele koks in staat om snel, veilig en prettig te werken. Bij het ontwerpen van een professionele (mobiele) keuken zijn vijf parameters belangrijk: ergonomie en veiligheid, hygiëne- en kwaliteitseisen, efficiënte indeling, duurzaamheid en hoogwaardige horeca apparatuur. We besteden veel aandacht aan een efficiënte indeling en het selecteren van de juiste hoogwaardige apparatuur. Hierbij is zeker oog voor het inpassen van nieuwe kooktechnieken zoals stomen, slow cooking, thermoblenden, sous-vide koken en de transitie van koken op gas naar inductie in een professionele keuken.

Aanschaf van professionele keuken op maat

Een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs vormt altijd het startpunt voor het realiseren of bouwen van een horeca keuken. Op basis van uw wensen en activiteiten schetsen wij het vlekkenplan van uw professionele keuken op maat. Met ons 3D- ontwerpprogramma komen we tot een perfecte lay-out. Uiteraard vergezeld van een heldere offerte. Voor het inrichten van een professionele keuken werkt Metos met eigen montageteams en een projectmanager leidt ieder montage traject.

Friteuse
Grill
Ivario
Inductie

In contact komen?

*Verplichte velden