Terug naar het overzicht

METOS VOORLADER WD 4S BASIC

6620000 | 4,95KW, Active filter, 50 korven p/u

  • Compact model
  • Zeer zuinig
  • Ergonomisch ontwerp

De Metos WD-4S is een compacte, effectieve en betrouwbare vaatwasser. Het minimale verbruik van water en chemicaliën beperkt de milieubelasting zonder af te doen aan het eindresultaat. Zweeds design - bekend om zijn kwaliteit, functionaliteit en strakke lijnen - is zichtbaar in elk detail.

Roestvrij staal en strakke lijnen zonder overbodige details maken het WD-4S ongelooflijk robuust en duurzaam. Daarbij is de display intuitief en voor iedereen makkelijk te gebruiken.

De vaatwasser is standaard voorzien van een ingebouwde breektank met drukverhoginspomp, zeeppomp, afvoerpomp en 1 glaskorf. De machine beschikt over 3 verschillende wastijden voor glas van 1.2, 1.2 en 2.2 minuten. Met een capaciteit van 50 korven per uur levert de WD 4 veel kostbare tijd op.

Het hoge kwaliteit roestvrij staal, gehard glas en ergonomisch handvat dragen bij aan een hygiënische en veilige werkplek. Roestvrijstalen zijplaten zijn inbegrepen, waardoor de WD-4S, indien gewenst, volledig vrijstaand geplaatst kan worden.

Metos gelooft in intelligente, doordachte keukenconcepten waarin ieder apparaat optimaal ingezet wordt en waar kostbaar personeel prettig en veilig kan werken. Wij adviseren en denken graag mee hoe uw keuken optimaal ingericht kan worden. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer over onze werkwijze wilt weten of benieuwd bent naar onze prijzen.

Specificaties

Formaat: 600x600x820 (bxdxh)

Formaat korf: 500x500

Gewicht: 85Kg

Waspomp (kW) 0.75

Boiler (kW) 4.2

Tank verwarmer (kW) 1.4

Afvoerpomp (kW) 0.04

Drukverhogingspomp (kW) 0.37

Tankvolume (liter) 20

Max. capaciteit, korven / uur 50*

Waterverbruik

spoeling/programma (liters) 2.4

Geluidsniveau (dB (A)) *** 61

Totaal aangesloten vermogen 4.95KW

Kenmerken

Perfecte resultaten – elke keer

De roestvrijstalen wasarmen zijn voorzien van individueel gepositioneerd nozzles. Dit zorgt voor perfecte reiniging van elke millimeter van het servies.

Het wasarmen zijn ontdaan van waswater wanneer de definitieve spoelen begint, dit zorgt ervoor dat ze niet druppelen en vlekken veroorzaken op de schone vaat.

Legen machine

Een ingebouwde afvoerpomp verzekert dat al het water uit de machine wordt geleegd ongeacht de positie van de machine.

Hoog hygiëneniveau

De deur kan in een unieke positie gezet worden die groei van bacteriën voorkomt wanneer de machine niet in gebruik is. Ook de automatische reiniging, temperatuur controle en de hoeveelheid water houden bacteriën weg.

Het beperkte aantal componenten in de machine maakt het ook makkelijker deze te demonteren en schoon te maken. Dit geldt met name voor de roestvrijstalen filter.

Eenvoudig, effectief en schoon.

Terugstroom beveiliging

Dit verhindert de terugstroom van vuil water in het leidingwater systeem. Breektank met drukverhogingspomp is standaard inbegrepen. Voldoet aan de eisen van de norm EN1717

Klein maar effectief

De WD4-S wast alles van vuile borden tot aan kwetsbare glazen. Er is ruimte genoeg om dienbladen en 1/1-GN containers wassen. Tot 50 korven per uur. De bijna stille machine helpt bij het verbeteren van de werkomgeving.

Contact opnemen?

*Verplichte velden