Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Over Metos

Met meer dan 90 jaar ervaring mogen wij ons bij Metos dé specialist in professionele keukens en spoelkeukens van Nederland noemen. Met onze visie op werkmethodieken en onze uitgekookte apparatuur brengen wij de prestaties van elke grootkeuken op een hoger niveau.
 

Alles in huis voor een topkeuken

In de professionele keuken worden elke dag topprestaties gevraagd. Bij Metos zien wij het als onze missie om de werkmethodieken in de grootkeuken te verbeteren en het rendement in de professionele grootkeuken en spoelkeuken te verhogen. Dat doen wij met logistieke oplossingen. Met hoogwaardige producten. Met service en onderhoud. En vooral met passie. Of het nu gaat om de losse verkoop van professionele keuken apparatuur, spoelkeuken apparatuur of om projecten met maatwerk, Metos is de partij voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. In Amsterdam Zuid-Oost hebben wij bovendien een eigen ‘Kitchen Experience Centre’, waar wij regelmatig interessante workshops en (product) demonstraties verzorgen. Wij hebben alles in huis om van uw grootkeuken een topkeuken te maken en om de logistieke processen in uw spoelkeuken vlekkeloos te laten verlopen.
 

Een wereldspeler met oog voor uw wereld

Als onderdeel van de Ali Group behoren wij zelfs tot de top drie van de wereld. Hierdoor weten wij als geen ander waar het om draait in grootkeukentechniek en belangrijker nog: wat er speelt in úw wereld. Of het nu gaat om bedrijfsrestaurants, het onderwijs, de gezondheidszorg, retail , horeca of de marine, wij kennen de cruciale bedrijfsprocessen en spelen daar met keuken- en spoelkeukentechniek voortvarend op in. Daarbij weten wij de belangen van mens, milieu én rendement steeds weer op de juiste waarde te schatten. Zo brengen wij niet alleen innovatief maatwerk, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw grootkeuken en spoelkeuken. Door de nauwe samenwerking met alle 75 bedrijven uit de Ali Group heeft u toegang tot een breed scala aan professionele keuken en spoelkeuken apparatuur met een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitchen Intelligence

De kern van onze waarde voor u is kennis: over onze klanten, hun werkzaamheden, keukenprocessen, logistieke processen in de spoelkeuken en technologie. Samen met onze kennis en uw ervaringen als klant komen we gezamenlijk tot het beste resultaat en leveren we de juiste producten die ook nog op maat kunnen worden gemaakt.  Naast het bieden van de juiste oplossing en deskundig advies voor iedere klant bieden wij efficiency en betrouwbaarheid gedurende de gehele levenscyclus van de keuken en spoelkeuken. Metos is ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd.
 
Dit alles komt neer op hetgeen wij KITCHEN INTELLIGENCE noemen. Het sleutelwoord voor de ontwikkeling en bekrachtiging van het imago van het Metos merk.
 

NVLG leden staan voor kwaliteit, kennis en kunde, betrouwbaarheid en professionaliteit

Metos is lid van De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG). De NVLG vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. 

Een leverancier die het NVLG-keurmerk draagt, toont daarmee zijn toegevoegde waarde in de markt. Zijn (potentiële) klant weet bij het zien van dit keurmerk meteen dat deze leverancier dé partner is bij aanschaf van grootkeukenapparatuur. De normen waar de leden aan moeten voldoen worden jaarlijks getoetst. Kort samengevat:

  • Een NVLG-lid is betrouwbaar want hij is financieel solide, garandeert de continuïteit van levering, hanteert duidelijke leveringsvoorwaarden, levert alleen via officiële kanalen en is van onbesproken gedrag.
  • Een NVLG-lid is deskundig want hij heeft meerjarige ervaring in zijn vak en actuele kennis over ontwikkelingen in de markt.
  • Een NVLG-lid is servicegericht want hij hanteert een kwaliteitssysteem voor zijn activiteiten omtrent pre sales, sales en after sales en garandeert nalevering.

NVLG_keurmerk_Metos