Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Organisatie

Metos B.V. maakt deel uit van de Italiaanse Ali Group, de grootste leverancier van professionele keukens in Europa. De Ali Group heeft productie faciliteiten in 24 landen en heeft ca. 7.600 medewerkers in dienst. De Ali Group specialiseert zich in het ontwerpen, produceren en leveren van het gehele assortiment van professionele keuken en spoelkeuken apparatuur. Momenteel opereren er 76 verschillende merken onder de paraplu van de Ali Group. Door de nauwe samenwerking met alle 75 bedrijven uit de Ali Group heeft u toegang tot een breed scala aan professionele horeca en vaatwas apparatuur met een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Metos zal zich in oktober 2017 vestigen in een geheel nieuw bedrijfspand op het A1 bedrijvenpark Deventer. 
 

Bedrijfsfilm Ali Group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo werkt het in de professionele keuken

Metos B.V. is dé specialist in professionele keukens en spoelkeukens. Wij specialiseren ons in het ontwerpen, installeren en onderhouden van professionele keukens en spoelkeukens ten behoeve van o.a. instellingen, ziekenhuizen, bedrijfsrestaurants, onderwijs, retail, hotellerie en horeca. Of het nu gaat om de losse verkoop van horeca en vaatwas apparatuur of om projecten met maatwerk, Metos is de partij voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Metos weet wat nodig is om uw restaurant of professionele keuken en spoelkeuken optimaal te laten functioneren met het oog op logistiek, originaliteit en design. Onze projectadviseurs hebben een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van werkklimaat, logistiek, veiligheid en hygiëne in de professionele keuken en spoelkeuken en kunnen u hierdoor optimaal adviseren.
 
Metos heeft ruim 100 medewerkers in dienst waarvan een groot deel in de buitendienst werken als service monteur, installatie monteur, projectleider of projectadviseur.
 

NVLG leden staan voor kwaliteit, kennis en kunde, betrouwbaarheid en professionaliteit

Metos is lid van De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG). De NVLG vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. 

Een leverancier die het NVLG-keurmerk draagt, toont daarmee zijn toegevoegde waarde in de markt. Zijn (potentiële) klant weet bij het zien van dit keurmerk meteen dat deze leverancier dé partner is bij aanschaf van grootkeukenapparatuur. De normen waar de leden aan moeten voldoen worden jaarlijks getoetst. Kort samengevat:

  • - Een NVLG-lid is betrouwbaar want hij is financieel solide, garandeert de continuïteit van levering, hanteert duidelijke leveringsvoorwaarden, levert alleen via officiële kanalen en is van onbesproken gedrag.
  • - Een NVLG-lid is deskundig want hij heeft meerjarige ervaring in zijn vak en actuele kennis over ontwikkelingen in de markt.
  • - Een NVLG-lid is servicegericht want hij hanteert een kwaliteitssysteem voor zijn activiteiten omtrent pre sales, sales en after sales en garandeert nalevering.
NVLG_keurmerk_Metos