Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Werken bij Metos

Metos B.V. is dé specialist in professionele keukens en spoelkeukens. Metos zal zich in november 2017 vestigen in een geheel nieuw bedrijfspand op het A1 bedrijvenpark Deventer. Wij specialiseren ons in het ontwerpen, installeren en onderhouden van professionele keukens en spoelkeukens ten behoeve van o.a. instellingen, ziekenhuizen, bedrijfsrestaurants, onderwijs, retail, hotellerie en horeca. Metos is onderdeel van de Italiaanse Ali Group, welke met circa 7.600 medewerkers, actief in 24 landen, de grootste grootkeukenleverancier is in Europa! Wij zijn in staat de apparatuur te leveren die nodig is om elk restaurant of (spoel)keuken optimaal te laten functioneren waarbij de nadruk ligt op logistiek, originaliteit en design.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Servicemonteur - regio Schiphol (38 uur p/wk)

Welkom bij Metos B.V. 

  • Organisatie met een sterke no-nonsens en hands-on mentaliteit
  • Uitdagende functie in dynamische markt bij dé marktleider
  • In veel grootkeukens en spoelkeukens mogen meekijken en innoveren
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
  • Goede arbeidsvoorwaarden, CAO metalektro
     

Er zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in een breed scala van functies. Wanneer je ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat hen het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur. Werken bij Metos staat voor afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid binnen een jonge en dynamische onderneming.  

De missie “het verbeteren van prestaties van de professionele (spoel)keuken” komt tot uiting in alle activiteiten en betekent veel voor de Metos-medewerkers. Om deze missie te bereiken heb je niet alleen een hoogstaand kwalitatief leveringsprogramma nodig, maar bovenal ambitieus, leergierig en collegiaal personeel dat zonodig niet op een uurtje kijkt. Onze zeer gevarieerde klantenkring en het uitgebreide assortiment horeca-apparatuur zorgen ervoor dat geen dag bij Metos hetzelfde is. Zo blijven onze medewerkers geïnspireerd en gericht op kwaliteit en innovatie.  

Wilt u een open sollicitatie sturen dan kunt u deze richten aan:

Metos BV
Afdeling personeelszaken
Postbus 25
7260 AA  RUURLO

Metos_Grootkeukens_en_Spoelkeukens_Erkend_Leerbedrijf_SBB