Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Professioneel wassen

Professioneel wassen

Professionele wasmachines en wasdrogers

Professionele wasmachines

Bent u op zoek naar professionele wasmachines, wasdrogers of strijkapparatuur? Metos heeft een revolutionair assortiment! Bij onze professionele wasmachines draait het natuurlijk om hygiëne en comfort. Onze wasapparatuur is standaard compleet uitgerust, is betrouwbaar en heeft een uitstekende reputatie als het gaat om reiniging, hygiëne en gebruiksgemak. U bent verzekerd van het beste wasresultaat! Daarnaast staan de exploitatiekosten, behoud van wasgoed, ergonomie en het milieu erg hoog in het vaandel. Dit geldt natuurlijk ook voor Metos’ professionele wasdrogers en strijkmachines.

Professionele wasmachines en wasdrogers met touchscreen en WiFi

Professionele wasmachines en wasdrogers Metos loopt voor op de nieuwste technologieën rondom professionele wasmachines en wasdrogers. Wij presenteren dan ook een nieuwe generatie wasmachines en drogers met 7 inch touchscreen en WiFi: WavyCloud. Wilt u meerdere machines tegelijk bedienen, op afstand de parameters in de gaten houden, weten of een machine klaar is terwijl u met iets anders bezig bent? Of wilt u een berichtje ontvangen als de machine klaar is? Dit alles heeft u onder controle met WavyCloud!

Mocht het voorkomen dat er iets mis is gegaan gedurende de cyclus of treedt er een ander probleem op? Geen zorgen! WavyCloud detecteert deze situatie en zal de verantwoordelijke hiervan op de hoogte brengen. Als er mechanisch niets aan de hand is kan op afstand, via de WavyCloud, het probleem direct voor u worden opgelost.

Intelligentie achter een touchscreen

De interface is zeer gebruiksvriendelijk , te gebruiken zoals een tablet of smartphone en is op de persoon ingericht. De wasmachine en droger communiceren met u via WhatsApp of sms, waardoor de dagelijkse gang van zaken efficiënter verloopt. De toegang tot Wavy is gebruikersafhankelijk in te stellen. Van basis tot professional. U ziet alleen wat u nodig heeft. Om het nog makkelijker te maken voor de medewerkers kunt u zelfs uw eigen foto's en afbeeldingen uploaden. Updates zijn net zo simpel te downloaden als een app op uw smartphone. Lees hier meer!

Duurzame professionele wasmachines 

De professionele wasmachines van het topmerk Grandimpianti zijn standaard uitgerust met het gepatenteerde DWS-systeem. Dit systeem weegt de was en de wasmachine berekent de benodigde hoeveelheid energie, water en zeep. Dat scheelt behoorlijk in de exploitatiekosten van uw wasserij!

Meer informatie

Enthousiast geworden? Neem snel contact op en vraag naar de mogelijkheden of onze catalogus voor professioneel wassen, drogen en strijken.