Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Vaatwassen

Vaatwassen

Metos Vaatwasmachines - Professionele Spoelkeukens

Horeca vaatwasser voor de professionele keuken

Metos heeft een uitgebreid assortiment aan professionele vaatwassers voor in de kleine horeca tot ruime spoelkeukens voor grote bedrijven en zorginstellingen. Of u nu kiest voor een enkele horeca vaatwasser of een complete professionele spoelkeuken: wij helpen u graag met de vaatwasoplossing die voor u een vlekkeloos resultaat oplevert!

Professionele vaatwasser

Met onze heldere visie op logistieke werkmethodieken en onze horeca vaatwassers brengen wij de prestaties van iedere spoelkeuken op een steeds hoger niveau. Hierbij wordt uitgebreid ingegaan op de wensen van de klant en de horeca vaatwasser die hier optimaal bij aansluit. Van glazenspoelmachine en voorlader, tot een speciale pannenwasmachine en bandmachine voor organisaties die behoefte hebben aan een hoge capaciteit.

Maatschappelijk verantwoorde horeca vaatwasser

Nieuwe inzichten en productinnovaties maken de professionele vaatwassers niet alleen intelligenter, maar ook steeds milieubewuster, ergonomischer en duurzamer. Metos hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Metos stelt daarbij de belangen van mens, milieu en bedrijfsrendement voorop. Bij Metos kunt u kiezen voor 'groene vaatwasapparatuur'. Deze horeca vaatwassers bieden naast een excellent wasresultaat zowel voordelen voor het milieu als besparingen op water, zeep, energie en werkuren. Kortom: milieuvriendelijke innovatie voor de professionele spoelkeuken.

Automatisch voorspoelen

Een van de innovatieve producten van Metos is de PRM voorwasunit, waarbij het water van de vaatwasser hergebruikt wordt voor het voorspoelen van de vuile vaat. Handmatig uw vaat voorspoelen is hierbij niet meer nodig, dit scheelt u een besparing van ca 80.000 liter water bij het wassen van 75 korven per dag. Daarbij worden soepkoppen, kopjes e.d. ook van de onderzijde (vuile kant) gespoeld, iets wat bij handmatig voorspoelen niet gebeurd. Het personeel in de spoelkeuken kan hierdoor meer capaciteit aan door de efficiëntere tijdsbesteding. Deze PRM voorwasunit levert u niet alleen een besparing op in tijd en geld, maar is ook nog eens milieuvriendelijk door besparingen op energieverbruik, zeep en CO2 uitstoot. Bereken hier uw besparing ten opzichte van een standaard vaatwasser.

Bereken hier uw besparing ten opzichte van een standaard vaatwasser.

Meer informatie

Metos heeft voor iedere professionele spoelkeuken een geschikte vaatwasoplossing afgestemd op uw wensen. Neem contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.