Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Voedselafval verwerkingssysteem - Rendisk Flex WasteDispo Dehydrated

Reduceer uw voedselafval met 80%

Voedselafval verwerkingssysteem - vacuüm met ontwatertechniek

Bij de Rendisk Flex WasteDispo Dehydrated heeft u een of meerdere droppunten waar het organisch afval in kan worden gedeponeerd, hierbij wordt het afval in het dropstation vermalen. Vervolgens wordt het via dunne leidingen middels een vacuüm systeem getransporteerd naar een centrale ontwaterunit, hierin wordt het afval ontrokken van vocht door middel van een speciale centrifuge techniek. Hetgeen overblijft is een droge pulp welke geheel geurloos is. Deze droge pulp is slechts nog 20% van het eigenlijke afval en komt in standaard 120 liter containers terecht. De lengte van de transportleiding is onbeperkt, zodat centrale opslag mogelijk is. Met name hotels met restaurants op verschillende verdiepingen realiseren met een centrale opslag forse kostenbesparingen. Capaciteit: 500 – 2000+ borden per dag. 

De voordelen 

  • Voedselafval reductie tot 80%.
  • Droge pulp voor milieuvriendelijke verwerking.
  • Hygiënische verwerking van voedselafval.
  • Besparing op kosten voor afvalverwerking.
  • Verlaagd de CO2-uitstoot.
  • Voedselafval wordt nieuwe energie.


Past in iedere situatie

Rendisk, ons zusje uit de Ali Group, is erin geslaagd om geavanceerde technologie en beperkte ruimte te combineren. De benodigde ruimte voor de centrale ontwaterunit is slechts 2m2 (te vergelijken met de grootte van een dubbeldeurs koelkast) en daarmee de kleinste in haar soort. Het unieke vacuüm systeem is eenvoudig in te bouwen in ieder gebouw. Doordat de kunststof afvoerbuizen een diameter hebben van slechts 50 mm, past de Flex WasteDispo ook in bestaande gebouwen. Dankzij dit afvoersysteem bent u gegarandeerd van een hygiënisch en efficiënt transport van uw voedselafval. 

Bekijk de animatie video

 

Verschillende prijzen gewonnen

De Flex WasteDispo is een nieuwe generatie van voedselafval verwerkingssystemen met een hoge standaard van efficiency en hygiëne. Deze serie voedselafval verwerkingssystemen heeft al verschillende prijzen gewonnen in de horeca. Op een van de grootste hospitality beurzen, de Gulfood in Dubai, won de Rendisk Flex WasteDispo de “Best Sustainable Catering Equipment Innovation Award 2013”.

Op de Facilitaire Beurs in Den Bosch, won de Rendisk Flex WasteDispo de FGNovelties prijs 2013. De jury van de FGNovelties heeft deze prijs aan Rendisk toegekend omdat het product “aan alle criteria voldoet met het oog op gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, hygiëne en besparingen. Daarnaast is het product winstgevend”.   

Meer voedselafval verwerkingssystemen

Wij hebben verschillende oplossingen in ons assortiment, zodat u het systeem kunt kiezen dat aansluit op uw situatie en wensen. Voor informatie gaat u naar Rendisk Solus EcoRendisk Flex WasteDispo Wet Waste of Rendisk Composter Systeem.

Meer informatie

Wilt u weten hoe uw keuken slimmer, efficiënter en duurzamer kan worden gemaakt? Neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies op maat.

Contact