Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Voedselafval verwerkingssysteem - Flex WasteDispo Wet Waste

Reduceer uw voedselafval volume

Voedselafval verwerkingssysteem - vacuüm met opslagtank

Bij de Rendisk Flex WasteDispo Wet Waste heeft u een of meerdere droppunten waarin het organisch afval gedeponeerd kan worden, in dit dropstation wordt het afval vermalen. Waarna het swill (vloeibaar) afval via dunne leidingen middels een vacuüm systeem naar een tank wordt getransporteerd waar het wordt opgeslagen. Dit swill afval is uitermate geschikt om nieuwe energie mee op te wekken of in te zetten voor biogasinstallaties. De lengte van de transportleiding is onbeperkt, zodat centrale opslag mogelijk is. Met name hotels met restaurants op verschillende verdiepingen realiseren met een centrale opslag forse kostenbesparingen. Capaciteit: 500 – 2000+ borden per dag.

De voordelen 

  • Opslag in 5.000 liter tank.
  • Geen gesleep met zware afvalzakken. 
  • Lage opstartkosten.
  • Hygiënisch en efficiënt transport van uw voedselafval.
  • Verlaagd de CO2-uitstoot.
  • Voedselafval wordt nieuwe energie.

 

Past in iedere situatie

Het unieke vacuüm systeem is eenvoudig in te bouwen in ieder gebouw. Doordat de kunststof afvoerbuizen een diameter hebben van slechts 50 mm, past de Flex WasteDispo ook in bestaande gebouwen. Dankzij dit afvoersysteem bent u gegarandeerd van een hygiënisch en efficiënt transport van uw voedselafval.

Bekijk de animatie video

Verschillende prijzen gewonnen

De Flex WasteDispo is een nieuwe generatie van voedselafval verwerkingssystemen met een hoge standaard van efficiency en hygiëne. Deze serie voedselafval verwerkingssystemen heeft al verschillende prijzen gewonnen in de horeca. Op een van de grootste hospitality beurzen, de Gulfood in Dubai, won de Rendisk Flex WasteDispo de “Best Sustainable Catering Equipment Innovation Award 2013”.

Op de Facilitaire Beurs in Den Bosch, won de Rendisk Flex WasteDispo de FGNovelties prijs 2013. De jury van de FGNovelties heeft deze prijs aan Rendisk toegekend omdat het product “aan alle criteria voldoet met het oog op gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, hygiëne en besparingen. Daarnaast is het product winstgevend”.  

Meer voedselafval verwerkingssystemen

Wij hebben verschillende oplossingen in ons assortiment, zodat u het systeem kunt kiezen dat aansluit op uw situatie en wensen. Voor informatie gaat u naar Rendisk Solus EcoRendisk Flex WasteDispo Dehydrated of Rendisk Composter Systeem.

Meer informatie

Wilt u weten hoe uw keuken slimmer, efficiënter en duurzamer kan worden gemaakt? Neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies op maat.

Contact