Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 300

Mijn offertes

U heeft geen items in uw offerte

Vriezen

Vriezen

Metos Grootkeukens - Vrieskasten, Vrieswerkbanken

Horeca vrieskast voor de professionele keuken

Op zoek naar een horeca diepvries voor in de professionele keuken van uw horecagelegenheid, bedrijf of zorginstelling? Metos heeft een groot assortiment aan vrieskasten en vrieswerkbanken. Voor iedere professionele keuken hebben wij een geschikte horeca vrieskast. We adviseren u graag over de mogelijkheden.  

Energiezuinige horeca diepvries  

Bij het ontwikkelen en produceren van al onze producten houden we de belasting op het milieu zo laag mogelijk. Onze horeca vrieskasten en vrieswerkbanken zijn op een duurzame wijze gemaakt. Ze zijn gemaakt van betrouwbare robuuste materialen, zodat ze jarenlang meegaan. Ook proberen we het energieverbruik van onze horeca diepvries apparatuur zo laag mogelijk te houden. Kortom, maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel.

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u op zoek naar een horeca vrieskast of vrieswerkbank? Neem dan contact op met Metos! Onze experts hebben veel ervaring op het gebied van logistiek, hygiëne en veiligheid. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwste technieken en zorgen voor professionele horeca diepvries apparatuur welke is afgestemd op uw wensen.