Header_Culinair Advies
louis-hansel-restaurant-photographer-0sYLBZjgTTw-unsplash.jpg

Laat u inspireren!

Onze grootkeukens en apparaten worden met veel deskundigheid geïnstalleerd. Om het rendement te halen van de verschillende apparaten is het belangrijk te weten hoe ze werken.

Laat u informeren en enthousiasmeren over het behalen van het hoogste rendement uit uw keuken, het realiseren van een duurzamer energieverbruik en het onder de aandacht brengen van de laatste innovaties op het gebied van grootkeukentechniek.


Onze culinair adviseurs staan voor u klaar!

sebastian-coman-photography-eBmyH7oO5wY-unsplash.jpg

Vergoot uw kennis en ervaring

Door het volgen van een kookdemonstratie vergroot u uw kennis van uw apparatuur, maar ook:

- Verhoogt u uw productiviteit

- Spelen we samen in op het voorkomen van foodwaste

- Worden gebruiksgemak en werkplezier vergroot

- Ergonomie. We denken mee in het verbeteren van de routing in de keuken

- Beter opgeleid personeel zorgt voor kwalitatief betere gerechten en tevredener gasten

- Juist gebruik voorkomt storingen en stilstand. Uw primair proces is beter gewaarborgd

- Dragen we oplossingen aan om apparatuur effectiever in te zetten, zodat er beter om gegaan kan worden met personeelstekorten

jay-wennington-N_Y88TWmGwA-unsplash.jpg

Geef u op voor ons kenniscarrousel!

Tijdens onze Metos kenniscarrousel willen wij u informeren en enthousiasmeren over het behalen van het hoogste rendement uit uw keuken, het realiseren van een duurzamer energieverbruik en het onder de aandacht brengen van de laatste innovaties op het gebied van grootkeukentechniek.
Ook ontdekt u nieuwe apparatuur en technologieën.

Tijdens de interactieve sessies krijgt u de kans om te ontdekken hoe de innovaties helpen om uw keukenprocessen te verbeteren. Wij bieden een gevarieerd programma met korte, interactieve demonstraties van ongeveer 25 minuten per onderdeel. Denk hierbij aan:

- Vacumeertechnieken
- Hichef
- Rational connected cooking
- Highspeed oven
- Duurzame voedselafval oplossingen
- Duurzame koeloplossingen
- Duurzame vaatwasoplossingen
- Koken met inductie
- Io Living
- Refurbished apparatuur

123123.PNG

Waarom Metos?

Wij worden gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar vooral onze filosofie over verschillende keukens. Hoe halen we het hoogste rendement uit een keuken? Hoe zorgen we voor een duurzamer energieverbruik? Hoe zorgt u dat al uw personeel veilig kan werken in de keuken? Welke apparatuur heeft u nodig om uw rendement te verbeteren?

Danny Hovestad - Culinair Adviseur_13

Culinair adviseur Danny staat voor u klaar!

Kom in contact met Danny, onze culinair adviseur met jarenlange ervaring in de keuken. Danny heeft voor verschillende klanten succesvol foodwaste weten te verminderen, het rendement te verhogen en een algehele verbeterslag in de keuken te realiseren.

Schrijf u nu geheel kosteloos in voor ons kenniscarrousel bij ons in Deventer

Liever door ons gebeld worden?

*Verplichte velden