Video: Fruitwater uit de Metos Smartinfuser!
In deze video laat Bart je zien hoe je eenvoudig heerlijke fruitwaters kunt bereiden. Een heerlijke manier om jezelf en je gasten op een gezonde manier te verwennen. Met behulp van...
In deze video laat Bart je zien hoe je eenvoudig heerlijke fruitwaters kunt bereiden. Een heerlijke manier om jezelf en je gasten op een gezonde manier te verwennen. Met behulp van...
In deze eerste aflevering onthult Bart Smetsers, culinair adviseur bij Metos, zijn geheim voor de perfecte spareribs waarvoor hij de Metos iCombi Pro heeft gebruikt!
Onze Culinaire Quickscan brengt verbeterpunten aan het licht op deelgebieden zoals: gebruik en onderhoud van apparatuur, ergonomie, routing, menu-development, foodwaste en uitdagingen ten aanzien personeelstekorten.
De Smartinfuser maakt gebruik van betrouwbare technologie om aan al je behoeften te voldoen. Met functies zoals soft start en soft close, kookpunt detectie en een eenvoudig aanpasbaar display en...
Metos B.V. en Van Dorp installatietechniek hebben overeenstemming bereikt over de overname door Metos B.V. van de koelafdeling Grootkeuken van Van Dorp Installatietechniek. De overname is per 1 mei 2022...
Bij Metos zijn we altijd op zoek naar gedreven servicemonteurs met passie voor hun vak, die ons serviceteam willen komen versterken. Collega Daniël vertelt er in de video meer over!
Maximaal rendement uit uw professionele keuken halen? Met de Metos Highspeed oven creëert u in een handomdraai de lekkerste gerechten. Dankzij het plug and play systeem is de Highspeed oven door...
Op 14 juli heeft de Ali Group een persbericht geplaatst waarin bekend is gemaakt dat er een definitieve overeenkomst is gesloten betreffende de overname van Welbilt door de Ali Group.
De samenwerking tussen Metos en Van Dorp Grootkeukens wordt vanaf vandaag nog intensiever. De activiteiten van Van Dorp Grootkeukens worden geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Metos.
Mede-eigenaar Henrike Lobbes vertelt over de samenwerking tussen Hampshire Hotels en Metos. “Metos begrijpt de Hampshire gastvrijheid”.
In dit interview vertelt Nico Evers (General Manager) van Westcord Hotel Jakarta over de samenwerking met Metos en hun duurzaamheidseisen.
In dit interview vertelt Jeroen Hulst van het MRC over hun vernieuwde keuken en voedingsconcept. “Ons nieuwe voedingsconcept in combinatie met de open keuken is een groot succes”.