Metos in de horeca

Maatwerk oplossingen voor jouw horecakeuken

Metos is dé specialist op het gebied van professionele horecakeukens. Wij begrijpen de uitdagingen van jouw onderneming en bieden oplossingen die voldoen aan de behoeften van horecaondernemers. Onze geavanceerde keukenapparatuur, innovatieve technologieën en op maat gemaakte oplossingen helpen om kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en het rendement te verhogen. Metos staat klaar om samen met horecaondernemers te werken aan het succesvol runnen van een winstgevende en bloeiende onderneming. Dit doen we onder andere met:

  • Maatwerk horecakeukens
  • Losse apparatuur
  • Refurbished apparatuur
  • Service en onderhoud
  • Operational lease
  • Trainingen
  • Menu-engineering
  • Routing- en ergonomieverbetering

Ben jij klaar om samen met Metos jouw horecakeuken naar een hoger niveau te tillen?

  • Bij Metos draait het om Kitchen Intelligence

    Bij Metos draait alles om Kitchen Intelligence. Wij zien de keuken als het centrale hart van ondernemingen, instellingen en restaurants. De keuken speelt een belangrijke rol en combineert beleving met hedendaagse technieken. Het is een plek waar mensen optimaal kunnen presteren en waar ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en gastronomie hand in hand gaan.

  • Nummer één op het gebied van professionele (spoel)keukens in de horeca

    Als marktleider op het gebied van professionele horecakeukens begrijpt Metos volledig de uitdagingen waarmee horecaondernemers dagelijks worden geconfronteerd. We weten dat de volgende punten essentieel zijn voor jouw bedrijf: het tekort aan vakmensen, het aanpassen van de keuken op het menu, de kaart of het seizoen, en het verlagen van kosten en verhogen van rendement.

ESTIDA_Buut-8.jpg

Samen naar de perfecte horecakeuken

Bij Metos willen we niet alleen problemen identificeren, maar ook oplossingen bieden die echt een verschil maken. Daarom staan we klaar om nauw met je samen te werken en alle aspecten van jouw horecaonderneming van A tot Z te bekijken. Samen met ons team van experts analyseren we jouw unieke behoeften en doelstellingen.

Metos biedt maatwerkoplossingen die jouw horecaonderneming helpen te gedijen in een competitieve omgeving. Samen zorgen we ervoor dat jouw keuken optimaal is afgestemd op jouw menu, kaart en seizoensbehoeften, zodat je je snel kunt aanpassen aan veranderingen in de marktvraag.

Onze horeca projecten

Bekijk alle projecten
  • Andaz Hotel - Prins & Aap

    In barstro Prins & Aap draait het allemaal om cocktails, gezelligheid, Dutch design en het ontmoeten van nieuwe mensen. Desgewenst met een hapje erbij. Gasten komen naar Prins & Aap om een krantje te lezen met een kop koffie of om lekker bij te kletsen met vrienden met een cocktail.

  • Brasserie Buut

    In Doorn is een voormalig kerkgebouw uit 1910 omgetoverd tot brasserie Buut. De brasserie is een eigenzinnige ontmoetingsplek en heeft een mooie gastronomische vorm gekregen. ESTIDA heeft met uitgesproken kleuren en prints, botanische en florale elementen en het hergebruik van producten het interieur verzorgd. Metos heeft hier met trots een prachtige nieuwe keuken mogen opleveren.

  • RIJKS®

    RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, is heropend na een grote renovatie. Met een vernieuwd interieur en menu, geleid door Executive Chef Joris Bijdendijk en team, belooft RIJKS® een frisse culinaire ervaring. Metos heeft wederom bijgedragen, net als bij de oorspronkelijke keuken bijna 10 jaar geleden.

Service & onderhoud in horecakeukens

Met een professioneel team van ruim 60 servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen dragen wij zorg voor je continuïteit. We staan 24/7 voor je paraat!

Daarnaast bieden we de volgende voordelen:

  • Marktleider in de sector
  • Landelijke dekking
  • Apparatuur altijd op voorraad
  • Groot onderdelenmagazijn
  • Nachtbevoorrading van bussen
  • Expertise in zowel warme- als koudetechniek

Chef-2-Chef trainingen

Laat je informeren en enthousiasmeren over het behalen van het hoogste rendement uit je keuken, het realiseren van een duurzamer energieverbruik en het onder de aandacht brengen van de laatste innovaties op het gebied van grootkeukentechniek.

Samen met onze culinair adviseurs ben je in staat om:

  • Je productiviteit te verhogen
  • Samen in te spelen op het voorkomen van foodwaste
  • Je gebruiksgemak en werkplezier te vergroten.
  • De ergonomie te verbeteren
  • Storingen en stilstand van apparatuur te voorkomen doordat je primaire proces beter gewaarborgd is
  • Apparatuur effectiever in te zetten, waardoor koken gemakkelijker wordt voor onervaren en nieuw personeel

Klantervaringen

De looproutes in ons restaurant hebben wij samen bedacht met Metos. De afstand tussen onze verschillende ‘Continenten’ is erg belangrijk. Dat heeft Metos ons goed geadviseerd. Ondanks dat er 1000 mensen in ons restaurant eten, voelt het niet alsof er zo veel mensen zijn. Dat komt door de efficiëntie van de keuken en het interieur dat we samen met Metos hebben gecreëerd.

Chopin Cai, Directeur

Wereldrestaurant 7 Continenten, Ede

De mensen van Metos hebben niet alleen kennis van hotelzaken, maar leggen dezelfde betrokkenheid en loyaliteit aan de dag als wij voor onze gasten. Ze begrijpen als geen ander dat wij als hotels - met ontbijt, lunch en diner - 24 uur per dag, 365 dagen per jaar moeten kunnen vertrouwen op onze keuken. Dat zie je terug in de service die Metos biedt; hun monteurs staan dag en nacht voor ons klaar.

Henrike Lobbes, Eigenaar

Hampshire Hotel ’s Gravenhof, Zutphen

Metos heeft als leverancier van professionele keukens en spoelkeukens veel ervaring met grote projecten. In de persoon van Jos Sauer hadden wij een prettige en professionele sparringpartner tijdens het ontwerptraject van dit hotel. Dat heeft geleid tot een zeer complete keuken, met alles erop en eraan. Ook de spoelkeuken, bakkerij en diverse bars zijn door Metos ingericht en voorzien van circulaire oplossingen.

Nico Evers, General Manager

Westcord Hotel Jakarta

1 van 3

Metos Insights

Laat je inspireren door onze culinaire creaties. Bekijk video's, projecten, interviews en recepten, en ontdek wat Kitchen Intelligence inhoudt!

Andere segmenten

  • Bedrijven

    Met hoogwaardige apparatuur en slimme keukeninrichtingen zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers kunnen genieten van gezonde en gevarieerde maaltijden.

    Door te kiezen voor onze bedrijfskeukens, investeer je in een betere werkplek en verhoog je de tevredenheid en productiviteit van jouw personeel.

  • Retail

    Wij bieden retailklanten, zoals supermarkten en foodketens, keukeninrichtingen die perfect aansluiten bij de eisen van de sector.

    Onze oplossingen variëren van voorbereidingskeukens tot klantgerichte presentaties, voor een optimale foodservice ervaring.

  • Zorg

    In de zorgsector leveren wij betrouwbare en veilige keukenoplossingen die voldoen aan strikte hygiëne- en kwaliteitsnormen.

    Wij ondersteunen ziekenhuizen en zorginstellingen met apparatuur en inrichtingen die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van patiënten.

  • Onderwijs

    Wij helpen onderwijsinstellingen met professionele keukens die geschikt zijn voor zowel training als massale catering.

    Onze oplossingen bevorderen educatie en ondersteunen de ontwikkeling van toekomstige culinaire professionals door een praktijkgerichte leeromgeving te bieden.

  • Overig

    Voor sectoren zoals de marine en recreatie bieden wij op maat gemaakte keukenoplossingen, aangepast aan hun specifieke werkomgevingen.

    Van schepen tot vakantieparken, wij leveren robuuste en efficiënte keukens die voldoen aan de specifieke eisen van deze markten.

Onze horecaspecialisten staan voor jou klaar!

Onze horecaspecialisten staan klaar om hun uitgebreide expertise en ervaring in te zetten voor elk horeca gerelateerd vraagstuk. Met jarenlange ervaring zijn zij ware specialisten in hun vakgebied.

Of het nu gaat om advies over losse apparatuur of om servicegerichte oplossingen, zij weten als geen ander hoe ze horecaondernemers kunnen ondersteunen en hun bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Telefoon
(+31) 088 – 0242 322

Email
Algemeen : hallo@metos.nl
Verkoop : verkoop@metos.nl
Servicedienst: service@metos.nl
Werken bij: werken@metos.nl