Optimaliseer jouw keuken met onze gratis Culinaire Quickscan!

Deze essentiële scan brengt verbeterpunten aan het licht op deelgebieden zoals: ​gebruik en onderhoud van apparatuur, ergonomie, routing, menu-development, foodwaste en uitdagingen rondom personeelstekorten. Laat ons met een frisse blik meekijken in jouw keuken. Vervolgens gaan we samen aan de slag voor een efficiëntere, duurzamere en winstgevendere keuken.

Onze belofte: we helpen je altijd vooruit met oog voor people, planet en profit. Toepasbaar binnen elk segment van de zorg, horeca, bedrijfsrestaurants, retail en onderwijs!

Waarom een Culinaire Quickscan?

Krijg direct inzicht in verbeterpunten voor apparatuur, routing, ergonomie, personeel, menu, foodwaste en onderhoud. Verhoog je efficiëntie, bespaar kosten én versterk je concurrentiepositie.

  • Apparatuur: Gebruik jij jouw apparatuur zo optimaal mogelijk?
  • Routing: Kunnen we verbeteringen doorvoeren om de routing te optimaliseren?
  • Ergonomie: Wordt er voldoende rekening gehouden met het welzijn van jouw personeel?
  • Personeel: Haal jij het maximale uit jouw personeel? Hoe ga je om met personeelstekorten?
  • Menu: Zijn er verbeteringen mogelijk in het menu-aanbod om de marge te verbeteren? Hoe ga je om met trends en ontwikkelingen?
  • Voedselverspilling: Hoe reduceer je je foodprint en kun je nog meer kosten besparen?
  • Service en onderhoud: Hoe kun je je apparatuur zo onderhouden dat storingen tot een minimum worden beperkt?

Klantervaringen

Wat gaaf dat jullie deze scan aanbieden! Ik had er nog niet eerder over nagedacht om mijn proces op deze manier in te richten, door te werken met productiedagen, terugkoelen, portioneren en opslaan.

Jetties

Haarlem

Danny heeft goed meegedacht met het technische proces in onze keukens. Mocht zich een probleem voordoen, dan kan er op afstand worden meegekeken in onze ovens, zodat we snel kunnen schakelen.

Francois Vane

Haagland Medisch Centrum, Den-Haag

Zo heb ik er nog nooit over nagedacht dat we onze werkwijze ook op die manier kunnen inrichten, met de inzetbaarheid van de oven en het proces in de spoelkeuken.

Jut & Jul, Gastrobar

Deurne

Hoe ziet zo'n Culinaire Quickscan eruit?

Onze culinair adviseurs Bart & Danny komen graag bij je langs op locatie om de wensen en verwachtingen te bespreken verder zullen ze:

  • Analyse maken van de huidige situatie
  • Verbeterpunten in kaart brengen
  • Ter plekke verbeterpunten delen

Wil je dat Bart & Danny ook bij jou langs komen?

Ze staan klaar om je te helpen voorop te lopen in jouw markt. Deze gratis Culinaire Quickscan is een unieke kans om direct inzicht te krijgen in de huidige staat van je keuken en welke verbeteringen mogelijk zijn. Dat is "Kitchen Intelligence".

In contact komen met ons?

Wij staan voor je klaar!

Telefoon
(+31) 088 – 0242 322

Email
Algemeen: hallo@metos.nl
Verkoop: verkoop@metos.nl
Service: service@metos.nl
Werken bij: werken@metos.nl