Marktleider op het gebied van grootkeukens!

Al meer dan 100 jaar staat Metos volledig in het teken van grootkeukens. Wij bieden totaaloplossingen en individuele producten voor grootkeukens en hebben onze eigen service en onderhoud afdeling. We verzorgen alle installaties, zowel voor losse apparatuur als voor het totale grootkeukenconcept. Dit doen we met ruim 160 enthousiaste collega's!

We zijn actief in diverse segmenten zoals: Horeca, zorg, onderwijs, retail, bedrijfsrestaurants en diverse anderen.

 • Maatwerk grootkeuken
 • Losse apparatuur
 • Refurbished apparatuur
 • Service & onderhoud
 • Operational lease
 • Trainingen
 • Menu engineering
 • Routing & ergonomie verbetering


Bent u klaar om samen met Metos uw grootkeuken naar een hoger niveau te tillen?

Bij Metos draait het om Kitchen Intelligence

Bij Metos draait het om Kitchen Intelligence. Wij zien de keuken als de centrale plek van ondernemingen, instellingen en restaurants. Deze speelt een belangrijke rol en combineert beleving met hedendaagse technieken. Het is een plek waar mensen moeten kunnen presteren en waar ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en gastronomie samenkomen.

Metos is dé specialist in de grootkeuken techniek staat bekend als de nummer één op het gebied van professionele (spoel)keukens

Wij zien de grootkeuken als het kloppende hart van ondernemingen, instellingen en restaurants. Het speelt een cruciale rol en verweeft beleving met moderne technieken. Deze centrale plek is ontworpen om mensen optimaal te laten presteren. Ergonomie, veiligheid en duurzaamheid vormen de stevige basis waarop gastronomie kan floreren. Bij Metos begrijpen we het belang van deze elementen en bieden we hoogwaardige grootkeukenoplossingen die bijdragen aan uw succes.

Metos_personeel_0008.jpg

Full-service in grootkeukens op topniveau

Bij Metos begrijpen we het belang van een goed functionerende grootkeuken. Ons doel is niet alleen om problemen te identificeren, maar ook om oplossingen te bieden die een echt verschil maken. Daarom staan we klaar om nauw met u samen te werken en alle aspecten van uw grootkeuken van A tot Z te bekijken. Ons team van grootkeukenexperts zal uw unieke behoeften en doelstellingen analyseren.

Metos biedt maatwerkoplossingen die helpen te floreren. Samen zorgen we ervoor dat uw grootkeuken optimaal is afgestemd op het gebied van ergonomie, duurzaamheid én rendement.

WoutervanderSar_18.021400-14

Op zoek naar professionele apparatuur?

Bij Metos bieden we een uitgebreide voorraad hoogwaardige keukenapparatuur, flexibele leaseopties en duurzame refurbished keuzes, perfect afgestemd op uw behoeften. Ons toegewijde service- en onderhoudsteam staat altijd paraat om uw keukenapparatuur in topconditie te houden, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw horecaonderneming.

Een ruime voorraad aan hoogwaardige apparatuur is nu ook online verkrijgbaar in onze webshop! Zo kunt u gemakkelijk en snel ons assortiment bekijken en offertes aanvragen!

DSC06398 top 5 foto koeling

Eigen koelafdeling & synergie met koelpartners

Een storing kan leiden tot significante temperatuurfluctuaties, wat de kwaliteit en veiligheid van het opgeslagen voedsel en andere producten in gevaar kan brengen. Dit kan resulteren in voedselverspilling, financiële verliezen en zelfs gezondheidsrisico's voor consumenten. Daarom is regelmatig onderhoud en betrouwbare service van essentieel belang. Door proactief onderhoud en tijdige service kunnen potentiële problemen worden geïdentificeerd en verholpen voordat ze tot ernstige storingen leiden. Dit zorgt voor een betrouwbare werking van de koelsystemen en helpt de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen, terwijl de veiligheid en kwaliteit van de producten gegarandeerd blijven.

Monteur_auto_buiten.jpg

Service en onderhoud in uw horeca onderneming?

Met een professioneel team van ruim 60 servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen dragen wij zorg voor uw continuïteit. We staan 24/7 voor u paraat!

 • Marktleider
 • Landelijke dekking
 • Apparatuur op voorraad
 • Groot onderdelen magazijn
 • Nachtbevoorrading bussen
 • Warme en koude techniek
Video overlay - Van Mossel Waalwijk
metos-apparatuur.jpg

Metos Operational Lease

Bij Metos bieden we niet alleen de optie om apparatuur aan te schaffen, maar ook om professionele keukenapparatuur te leasen. Hierdoor krijgt u toegang tot de nieuwste, meest energiezuinige en geavanceerde apparatuur voor uw professionele keuken, zonder dat u een grote investering hoeft te doen.

Het leasen van apparatuur bij Metos stelt u in staat om te profiteren van de nieuwste technologieën en efficiënte apparatuur, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat de apparatuur in topconditie blijft, waardoor u zich volledig kunt richten op uw horecaonderneming. Kies voor de beste oplossingen en maak uw grootkeuken klaar voor succes met Metos.


- Blijf liquide
- Geen renteboete
- Inclusief service & onderhoud

Advertentie_uitblinkers_vaatwassers_Duplus

Bespaar water en kosten in de spoelkeuken!

Ontdek de baanbrekende Dual Final Rinse-systeem voor kapvaatwassers, een wereldprimeur! Met dit gepatenteerde spoelwonder kunt u aanzienlijke hoeveelheden water besparen in vergelijking met verouderde systemen.

Maar er is meer! Laat u verrassen door onze nieuwste troef, de DUPLUS-technologie! Slechts 1 liter vers water volstaat voor een complete wascyclus, en geloof ons, dat is echt minimaal. Het resultaat? Verbluffend! Uw vaat wordt keer op keer perfect schoon!

Als exploitant van een moderne commerciële keuken is er gewoonweg geen betere keuze dan onze Metos WD-6 & WD-7 DUPLUS. Efficiëntie en duurzaamheid komen samen in één oplossing, omdat we zowel om uw succes als om de wereld om ons heen geven! Ervaar de kracht van Metos DUPLUS!

Logo's grootkeuken pagina
Jeroen_.2e16d0ba.fill-900x700-c100

Kenniscarrousel: blijven ontwikkelen!

Tijdens onze Metos kenniscarrousel willen wij u informeren en enthousiasmeren over het behalen van het hoogste rendement uit uw keuken, het realiseren van een duurzamer energieverbruik en het onder de aandacht brengen van de laatste innovaties op het gebied van grootkeukentechniek.
Ook ontdekt u nieuwe apparatuur en technologieën in een gevarieerd programma van interactieve demonstraties van 25 minuten.

- Vacumeertechnieken
- Hichef
- Rational connected cooking
- Highspeed oven
- Duurzame voedselafval oplossingen
- Duurzame koeloplossingen
- Duurzame vaatwasoplossingen
- Koken met inductie
- Io Living
- Refurbished apparatuur

mvonl copy.jpg

Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG)

Metos is lid van de NVLG - Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur. Deze brancheorganisatie vertegenwoordigt ca. 50 fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven die actief zijn op de Nederlandse markt voor grootkeukenapparatuur.

Grootkeukenleveranciers omarmen MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) in hun branchekeurmerk. Ze tonen inzicht in hun CO2-uitstoot, scheiden afval en hebben een goed personeelsbeleid. Ze nemen actief deel aan hun lokale of regionale omgeving. Dit is een resultaat van afspraken tussen de branchevereniging NVLG en MVO Nederland. NVLG streeft ernaar dat MVO de standaard wordt binnen de branche, en daarom worden deze MVO-aspecten als eerste opgenomen in het keurmerk.

Heeft u vragen? Neem contact op met Miranda Remmelink (KAM-Manager) via qhse@metos.nl.

Afbeelding_certificeringen

Certificeringen

Bij ons worden bedrijfsprocessen strikt uitgevoerd met aandacht voor milieumaatregelen volgens de ISO 14001-norm om milieu-overlast te minimaliseren. We zijn tevens VCA**-gecertificeerd, wat de veiligheid van onze medewerkers waarborgt. Voor kwaliteitsnormen staan we garant met ISO 9001. Alle certificeringen en maatregelen zijn vastgelegd in ons KAM-handboek (Kwaliteit, Arbeid en Milieu).

Heeft u vragen hierover? Aarzel niet om contact op te nemen met Miranda Remmelink (KAM-Manager) via qhse@metos.nl.

Foto_Website_Culinaire QuickScan_ZT

Culinair advies?

Laat u informeren en enthousiasmeren over het behalen van het hoogste rendement uit uw keuken, het realiseren van een duurzamer energieverbruik en het onder de aandacht brengen van de laatste innovaties op het gebied van grootkeukentechniek.

Samen met onze culinair adviseurs bent u in staat:

 • Uw productiviteit te verhogen
 • Samen in te spelen op het voorkomen van foodwaste
 • Uw gebruiksgemak en werkplezier te vergroten.
 • De ergonomie te verbeteren
 • Kwalitatief betere gerechten te ontwikkelen en tevredener gasten te bedienen
 • Storingen en stilstand te voorkomen. Uw primair proces is beter gewaarborgd
 • Om apparatuur effectiever in te zetten, zodat er beter om gegaan kan worden met personeelstekorten
Peter Bruks_900x700 px_Accountmanager

Vrijblijvend in contact komen?

Onze grootkeuken specialisten staan klaar om hun uitgebreide expertise en ervaring in te zetten voor elk grootkeuken gerelateerd vraagstuk. Met jarenlange ervaring zijn zij ware specialisten in hun vakgebied. Of het nu gaat om advies over losse apparatuur of om servicegerichte oplossingen, zij weten als geen ander hoe ze grootkeukenondernemers kunnen ondersteunen en hun bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bel grootkeuken specialist Peter via 06-26262715 of per mail peter.burks@metos.nl.

Andere vraag?

*Verplichte velden