Metos in de bedrijfskeuken

Als dé expert in bedrijfskeukens is Metos uw ideale partner. Gespecialiseerd in professionele (spoel)keukens, begrijpen wij de uitdagingen waarmee uw bedrijfskeuken wordt geconfronteerd. Daarom bieden wij oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften. Zoals het verduurzamen van uw organisatie, omgaan met personeelstekorten, efficiënter werken, en IOT oplossingen. Onze geavanceerde keukenapparatuur, innovatieve technologieën en op maat gemaakte oplossingen dragen bij aan het verlagen van kosten, verbeteren van efficiëntie en verhogen van rendement.

Metos staat klaar om samen met u te werken aan het succesvol runnen van uw bedrijfskeuken. Dit doen we onder andere met:

 • Maatwerk keukens
 • Losse apparatuur
 • Service & Onderhoud
 • Refurbished apparatuur
 • Operational Lease
 • Trainingen
 • Menu engineering
 • Routing & ergonomie verbetering

Stap in de wereld van Kitchen Intelligence bij Metos

Bij Metos staat de keuken centraal binnen bedrijven, instellingen en restaurants. Het is de plek waar beleving en hedendaagse technologie samenkomen, waar prestaties, ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en gastronomie elkaar ontmoeten.

Grootkeukens op maat voor uw bedrijfskeuken

Als toonaangevend specialist op het gebied van hoogwaardige professionele (spoel)keukens, begrijpen wij de uitdagingen van het creëren van een bedrijfskeuken waarin uw personeel optimaal kan presteren. Bij Metos realiseren we ons dat menu-engineering, voorraadbeheer, kostenverlaging en rendementsverhoging cruciale aspecten zijn voor uw bedrijfskeuken. Een zorgvuldig ontworpen professionele grootkeuken is essentieel om een productieve omgeving te creëren waarin uw medewerkers kunnen floreren in de culinaire wereld. Ervaar zelf de toewijding van Metos aan het vormgeven van deze succesvolle werkomgeving en breng uw bedrijfskeuken naar een hoger niveau!

METO2761-verkleind

Samen streven we naar de ultieme bedrijfskeuken

Bij Metos gaan we verder dan alleen het identificeren van problemen; we leveren oplossingen die daadwerkelijk het verschil maken. Ons team staat klaar om nauw met u samen te werken en alle facetten van uw bedrijfskeuken grondig te onderzoeken. In samenwerking met onze deskundige teamleden analyseren we uw unieke behoeften en doelstellingen. Metos kan helpen met een totaaloplossing voor uw keuken en zorgt hierbij voor begeleiding van A tot Z.

 • Consultancy
 • Ontwerp
 • Inkoop
 • Plaatsing
 • Culinair advies en ondersteuning
 • Service en onderhoud

Samen zorgen we ervoor dat uw grootkeuken een naadloze werking heeft op uw personeelsmanagement en menu, met speciale aandacht voor eventuele seizoensgebonden behoeften.

Productafbeeldingen_refurbish.2e16d0ba.fill-900x700-c100_MsOIsN5

Op zoek naar horeca apparatuur voor uw bedrijfskeuken?

Bij Metos hebben we een uitgebreide voorraad hoogwaardige horeca keukenapparatuur, inclusief flexibele leaseopties en duurzame refurbished keuzes die perfect op uw behoeften zijn afgestemd. Ons toegewijde service- en onderhoudsteam staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw apparatuur in topconditie verkeert, zodat u zich onbezorgd kunt richten op het runnen van uw bedrijfskeuken.

Onze voorraad aan hoogwaardige horeca apparatuur is nu ook online verkrijgbaar in onze webshop! U kunt hier gemakkelijk en snel ons assortiment bekijken en offertes aanvragen!

Wist je dat..._Horeca pagina
Monteur_auto_buiten.jpg

Service & Onderhoud voor uw bedrijfskeuken

Bij Metos streven we naar een vlekkeloze werking van uw bedrijfskeuken. Met ons toegewijde team van meer dan 60 ervaren servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen, zorgen wij voor voortdurende bedrijfscontinuïteit. Ons serviceteam staat 24/7 voor u klaar! Kies voor Metos en ervaar service op een hoger niveau!

 • Landelijke dekking
 • Apparatuur op voorraad
 • Groot onderdelenmagazijn
 • Hoge first time fix
 • Warme- en koudetechniek
Video overlay - Booking.com
metos-apparatuur.jpg

Metos Operational Lease

Optimaliseer uw bedrijfskeuken met moderne horeca-apparatuur. Naast de mogelijkheid tot aankoop van losse apparatuur biedt Metos nu ook leaseopties aan voor professionele keukenapparatuur.

Krijg toegang tot de nieuwste, energiezuinige en geavanceerde Metos apparatuur voor uw keuken zonder directe investering. Door te leasen wordt het onderhoud volledig verzorgd, waardoor uw apparatuur altijd in topconditie verkeert.

 • Maximale operationele efficiëntie
 • Geen rentelasten
 • Inclusief uitgebreide service en onderhoud
Logo's retail pagina
Jeroen_.2e16d0ba.fill-900x700-c100

Metos Kenniscarrousel; blijf uzelf ontwikkelen!

Neem deel aan de Metos Kenniscarrousel: een bron van zowel informatie als inspiratie om uw grootkeuken optimaal te benutten, uw energieverbruik te verduurzamen en up-to-date te blijven met de nieuwste innovaties in de grootkeukentechnologie. Daarnaast behandelen hoe om te gaan met personeelskrapte, demonstreren we nieuwe apparatuur en technologieën. De demonstraties omvatten 25 minuten ongeveer.

- Vacumeertechnieken
- Hichef
- Rational connected cooking
- Highspeed oven
- Duurzame voedselafval oplossingen
- Duurzame koeloplossingen
- Duurzame vaatwasoplossingen
- Koken met inductie
- Io Living
- Refurbished apparatuur

WoutervanderSar_17.120100-18.jpg

Onze bedrijfskeuken-specialisten staan voor u klaar!

Ons gespecialiseerde team van bedrijfskeukenspecialisten staat voor u klaar om hun diepgaande expertise en jarenlange ervaring in te zetten om u te helpen binnen elk vraagstuk binnen de bedrijfskeukens. Hun uitgebreide kennis maakt hen echte autoriteiten in dit vakgebied. Of het nu gaat om advies over individuele apparatuur of op maat gemaakte oplossingen, ze begrijpen hoe ze u kunnen ondersteunen.

Andere vraag?

*Verplichte velden