Metos in de horeca

Metos is dé specialist in op het gebied van professionele horecakeukens. Wij begrijpen de uitdagingen van uw onderneming en bieden wij oplossingen die voldoen aan de behoeften van horecaondernemers. Onze geavanceerde keukenapparatuur, innovatieve technologieën en op maat gemaakte oplossingen helpen om kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en het rendement te verhogen. Metos staat klaar om samen met horecaondernemers te werken aan het succesvol runnen van een winstgevende en bloeiende onderneming. Dit doen we onder andere met:

 • Maatwerk horecakeuken
 • Losse apparatuur
 • Refurbished apparatuur
 • Service & onderhoud
 • Operational lease
 • Trainingen
 • Menu engineering
 • Routing & ergonomie verbetering


Bent u klaar om samen met Metos uw horecakeuken naar een hoger niveau te tillen?

Bij Metos draait het om Kitchen Intelligence

Bij Metos draait het om Kitchen Intelligence. Wij zien de keuken als de centrale plek van ondernemingen, instellingen en restaurants. Deze speelt een belangrijke rol en combineert beleving met hedendaagse technieken. Het is een plek waar mensen moeten kunnen presteren en waar ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en gastronomie samenkomen.

Metos is dé specialist in de horecabranche en staat bekend als de nummer één op het gebied van professionele (spoel)keukens

Als marktleider op het gebied van professionele horecakeukens begrijpen wij als Metos volledig de uitdagingen waarmee horecaondernemers dagelijks worden geconfronteerd. We weten dat een gebrek aan vakmensen, het aanpassen van de keuken op het menu, de kaart of het seizoen, en het verlagen van kosten en het verhogen van het rendement,essentiële punten zijn voor uw bedrijf.

20201027 - Rouhi - © Chantal Arnts 85

Maatwerk professionele horecakeukens

Bij Metos willen we niet alleen problemen identificeren, maar ook oplossingen bieden die echt een verschil maken. Daarom staan we klaar om nauw met u samen te werken en alle aspecten van uw horecaonderneming van a tot z te bekijken. Samen met ons team van experts analyseren we uw unieke behoeften en doelstellingen.

Metos biedt maatwerkoplossingen die uw horecaonderneming helpen te gedijen in een competitieve omgeving. Samen zorgen we ervoor dat uw keuken optimaal is afgestemd op uw menu, kaart en seizoensbehoeften, zodat u zich snel kunt aanpassen aan veranderingen in de marktvraag.

Productafbeeldingen_refurbish.2e16d0ba.fill-900x700-c100_MsOIsN5

Op zoek naar horeca apparatuur?

Met een ruime voorraad aan hoogwaardige apparatuur, bieden we flexibele leaseopties en duurzame refurbished keuzes, perfect afgestemd op uw behoeften. Ons toegewijde service- en onderhoudsteam staat altijd paraat om uw apparatuur in topconditie te houden, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw horecaonderneming.

Een ruime voorraad aan hoogwaardige apparatuur is nu ook online verkrijgbaar in onze webshop! Zo kunt u gemakkelijk en snel ons assortiment bekijken en offertes aanvragen!

Wist je dat..._Horeca pagina
DSC06398 top 5 foto koeling

Koeltechniek: van installatie tot service & onderhoud!

Metos levert hoogwaardige en duurzame koeloplossingen, die voldoen aan de kwaliteit die wordt gevraagd in de professionele grootkeuken. Voor elk segment hebben we onze eigen benadering, bijvoorbeeld voor restaurants, hotels, retail en ziekenhuizen. Deze oplossingen voldoen aan de meest rigoureuze voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen, waarborgend dat elke keuken efficiënt en naadloos functioneert. Het uitgebreide gamma van Metos, variërend van koelkasten en vriezers tot op maat gemaakte koel- en vriescellen, is specifiek afgestemd op de individuele behoeften van elke keuken. Naast een eigen koelafdeling, werken we samen met vooraanstaande koelpartners. Deze synergie zorgt ervoor dat Metos in staat is om te voorzien in installatie tot service en onderhoud.

Monteur_auto_buiten.jpg

Service en onderhoud in uw horeca onderneming?

Met een professioneel team van ruim 60 servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen dragen wij zorg voor uw continuïteit. We staan 24/7 voor u paraat!

 • Marktleider
 • Landelijke dekking
 • Apparatuur op voorraad
 • Groot onderdelen magazijn
 • Nachtbevoorrading bussen
 • Warme en koude techniek
Video overlay - Woody's
metos-apparatuur.jpg

Metos Operational Lease

Met moderne horeca apparatuur kunt u het verschil maken in uw horeca onderneming.
Naast het aanschaffen van apparatuur biedt Metos ook de mogelijkheid om
professionele keukenapparatuur te leasen.

Zo kunt u zonder investering toch beschikken over de nieuwste, zuinigste en modernste apparatuur in uw professionele keuken.
U hoeft zich niet druk te maken over het onderhoud; Metos zorgt dat de apparatuur in topconditie blijft.


- Blijf liquide
- Geen renteboete
- Inclusief service & onderhoud

Logo's horeca pagina
WD-6 en WD-7 DUPLUS

Bespaar water en kosten in de spoelkeuken!

Ontdek het dual final rinse-systeem voor kapvaatwassers, een wereldprimeur! Met dit gepatenteerde spoelwonder bespaart u behoorlijke hoeveelheden water in vergelijking met de ouderwetse systemen.

Maar dat is nog niet alles! Laat u verbazen door onze nieuwste troef, de DUPLUS-technologie! Slechts 1 liter vers water is genoeg voor een complete wascyclus, en geloof ons, dat is echt miniem. Maar het resultaat? Verbluffend! Perfect schone vaat, elke keer weer!

Als u een moderne commerciële keuken runt, is er simpelweg geen betere keuze dan onze Metos WD-6 & WD-7 DUPLUS. Efficiëntie en duurzaamheid in één, omdat we geven om jouw succes én de wereld om ons heen! Ervaar de kracht van Metos DUPLUS!

Jeroen_.2e16d0ba.fill-900x700-c100

Kenniscarrousel: blijven ontwikkelen!

Tijdens onze Metos kenniscarrousel willen wij u informeren en enthousiasmeren over het behalen van het hoogste rendement uit uw keuken, het realiseren van een duurzamer energieverbruik en het onder de aandacht brengen van de laatste innovaties op het gebied van grootkeukentechniek.
Ook ontdekt u nieuwe apparatuur en technologieën in een gevarieerd programma van interactieve demonstraties van 25 minuten.

- Vacumeertechnieken
- Hichef
- Rational connected cooking
- Highspeed oven
- Duurzame voedselafval oplossingen
- Duurzame koeloplossingen
- Duurzame vaatwasoplossingen
- Koken met inductie
- Io Living
- Refurbished apparatuur

Website_Peter Burks

Onze horeca specialisten staan klaar voor u!

Onze horeca specialisten staan klaar om hun uitgebreide expertise en ervaring in te zetten voor elk horeca gerelateerd vraagstuk. Met jarenlange ervaring zijn zij ware specialisten in hun vakgebied. Of het nu gaat om advies over losse apparatuur of om servicegerichte oplossingen, zij weten als geen ander hoe ze horecaondernemers kunnen ondersteunen en hun bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bel horeca specialist Peter via 06-26262715 of per mail peter.burks@metos.nl

Andere vraag?

*Verplichte velden