WELKOM BIJ METOS

Al bijna honderd jaar werken wij in de grootkeukens. Dankzij onze expertise opereren wij in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de horeca, het onderwijs, de sector marine en in de retail.

WELKOM BIJ METOS
Metos_Keuken_0003.jpg

Onze expertise

Alles draait bij Metos om keukens. Wij voorzien in totaal oplossingen, losse producten en hebben onze eigen service en onderhoud afdeling. We verzorgen alle installaties van zowel de losse apparatuur, als het totale keuken concept.

Wij zien de keuken als de centrale plek van ondernemingen, instellingen en restaurants. Deze speelt een belangrijke rol en combineert beleving met hedendaagse technieken. Het is een plek waar mensen moeten kunnen presteren. Ergonomie, veiligheid en duurzaamheid vormen de basis waarop gastronomie kan floreren.

_DSC9231.jpg

Onze visie

Bij Metos worden we gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar zit vooral in onze filosofie over verschillende keukens.

Wij geloven dat elke keuken een intelligente en doordachte productieruimte moet zijn. Op maat van ieders horeca uitdaging, wensen of benodigdheden.

Dit vraagt om slimmere oplossingen. Vanuit onze ervaring en kennis kunnen wij complete keukenconcepten ontwerpen, de beste apparaten selecteren, ergonomische routing aanbrengen en zorgen dat iedereen het beste kan presteren in de keuken.

Metos_Keuken_voorbereiding_0010 - Copy - Copy.jpg

Duurzaamheid binnen Metos

Het nemen van gegronde maatregelen die ons milieu ontlasten, die klanten economische voordelen bezorgen en die het welbevinden van onze medewerkers en die van onze klanten bevorderen is een actief proces. Dit proces blijft door de veranderingen in de markt en de continue verbeteringen van onze apparatuur een geweldig mooie uitdaging voor Metos.

123123.PNG

Ali Group

In 2003 zijn zowel Contact-Roestvrijstaal als Rendisk toegetreden tot de Metos Group, welke vanaf januari 2004 onderdeel uitmaakt van de Ali Group.

Met de overname van drie sterke merken, Contact, Rubbens en Rendisk is Metos in één klap marktleider in Nederland geworden op het gebied van professionele grootkeukenapparatuur.

Ali Group is een bundeling van 115 toonaangevende bedrijven in de hospitality industrie, die stuk voor stuk hun sporen in de professionele keuken en/of spoelkeuken hebben verdiend en die gezamenlijk continu grenzen blijven verleggen.

BEDRIJFSFILM2.jpg
Logo's service pagina - website

Liever door ons gebeld worden?

*Verplichte velden