Filters

Segment

Producttype

Service

Concept

1 / 30
  01

  EDGE

  AMSTERDAM

  De EDGE Amsterdam West is een bijzonder gebouw waar geschiedenis, technologie en moderne architectuur samenkomen. EDGE Amsterdam is gericht op gezondheid en duurzaamheid en biedt een unieke werkomgeving. Dankzij het geavanceerde technologieplatform van EDGE Technologies, kunnen bedrijfsmatige huurders gebruikmaken van slimme technologieën en een gezonde en energie-efficiënte omgeving creëren. Het atrium van 3.000 m² is indrukwekkend dankzij de glazen koepel die voor veel natuurlijk licht en frisse lucht zorgt. Het atrium dient als een stedelijke oase die connectiviteit, creativiteit en welzijn. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een slimme, op sensors gebaseerde app voor maatwerk op de werkplekken. Het gebouw beschikt over meer dan 6.000 m² aan zonnepanelen en thermische energieopslag onder de grond. Metos mocht de gezonde en duurzame visie van EDGE Amsterdam doortrekken in de professionele keuken en spoelkeuken.

  Bekijk case
  02

  Pillows Grand Boutique Hotel

  AMSTERDAM

  Ontdek het prachtige vijfsterrenhotel Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park. Dit voormalige universiteitsgebouw uit 1908 is omgetoverd tot een luxe hotel met alles wat u als gast wenst! Zo heeft het Pillows hotel 88 kamers en suites, een fine dining-restaurant VanOost, een Cafe Brasserie Spring, een cocktailbar Fitz’s, een privé gastenlounge, een urban spa, een state-of-the-art gym en een rooftopbar met uitzicht op het park. Als partner realiseerde Metos de professionele keukens en spoelkeuken.

  Bekijk case
  03

  BOOKING.COM

  AMSTERDAM

  Booking.com is uitgegroeid van een Nederlandse start-up tot één van de grootste e-commercebedrijven in de wereldwijde reisindustrie. De Booking.com campus is onderdeel van de ontwikkeling van het Oosterdokeiland; Eén van de grootste projecten in het stadcentrum in West-Europa. De ligging aan het IJ, dicht bij het centrum van Amsterdam, bijna bovenop het Centraal Station, maakt deze plek perfect. Medio 2023 verhuist Booking.com, één van de grootste werkgevers in Nederland, naar dit ultramoderne en duurzame kantoorgebouw. Metos heeft 3 restaurants van booking.com voorzien van (spoel)keukens binnen het maar liefst 64.500 vierkant meter tellende kantoor.

  Bekijk case
  04

  RADBOUD UMC

  NIJMEGEN

  Het Radboudumc is een academisch ziekenhuis in Nijmegen dat samenwerkt met de Radboud Universiteit. Het maakt deel uit van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra. Het ziekenhuis heeft in 2019 1065 bedden en bijna 11.000 medewerkers. Metos is service en onderhoud partner van Radboud UMC te Nijmegen. Jaap Buis, contractmanager Radboudumc vertelt over Metos NL als partner voor service en onderhoud en over het belang van goede service, de snelheid en continuïteit hiervan.

  Bekijk case
  05

  Scalda

  Middelburg

  Scalda is een MBO opleidingsinstelling met zes vestigingen in het zuid-westen. Voor de vestiging in Middelburg heeft een Metos een volledige keuken en spoelkeuken ontworpen en geleverd.

  Bekijk case
  06

  STEDIN

  GOES

  Stedin is een Nederlandse netwerkbeheerder en werkt elke dag aan duurzame energie voor al haar 2,2 miljoen klanten. Tijdens de complete renovatie van het kantoor in Goes heeft Metos de complete nieuwe keuken en spoelkeuken mogen realiseren.

  Bekijk case
  07

  VANDERLANDE

  VEGHEL

  Vanderlande is de wereldmarktleider voor toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens. Daarnaast is Vanderlande ook een toonaangevende leverancier van procesautomatiseringsoplossingen voor magazijnen en in de pakketmarkt.

  Bekijk case
  08

  7 CONTINENTEN

  EDE

  Bij wereldrestaurant 7 Continenten in Ede waant de gast zich in een korte tijd in alle continenten van de wereld. Zo ervaren de gasten alle populaire gerechten uit de prachtigste landen. Eigenaar Chopin Cai neemt u in deze video mee op reis door zijn restaurant en legt uit waarom hij voor Metos heeft gekozen.

  Bekijk case
  09

  WOONZORG BCM

  STADSKANAAL

  Ouderen die langdurige en/of intensieve zorg nodig hebben, verdienen een fijne en veilige woonomgeving. Een omgeving waar zij zich thuis voelen en zoveel mogelijk het leven kunnen leiden waar zij zich prettig bij voelen. Dát bieden ze bij BCM op onze locaties Maarsheerd in Stadskanaal en Beukenhof in Musselkanaal. Een belangrijk aspect hiervan is gezonde voeding gecreëerd in passende grootkeuken. Metos is blij dat zij hier aan kan bijdragen!

  Bekijk case
  10

  CONSERVATORIUM HOTEL

  AMSTERDAM

  Gelegen in de wijk Museumplein, het echte hart van Amsterdam, is het Conservatorium een architectonisch meesterwerk dat een monumentaal monumentaal pand combineert met een sierlijk, eigentijds design. Gasten kunnen genieten van een selectie van restaurants, een bar, een lounge en het 1000 m² grote Akasha Holistic Wellbeing Centre. In deze levendige en elegante omgeving liggen de kroonjuwelen van de stad - het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxe winkels van Amsterdam - letterlijk voor de deur. Voor cultuur en voor zaken is het een locatie als geen ander. Metos heeft in dit adembenemende pand de keuken mogen realiseren, iets waar we als organisatie trots op zijn.

  Bekijk case
  11

  TWEE STEDEN ZIEKENHUIS

  TILBURG

  Het TweeSteden Ziekenhuis was een op 1 januari 1997 ontstaan ziekenhuis uit de fusie tussen van het St. Nicolaas ziekenhuis in Waalwijk en het Maria ziekenhuis in Tilburg. Deze vestigingen gaven het ziekenhuis zijn naam en bestaan nog steeds, maar er is ook nog een Oisterwijkse polikliniek. Voor de locatie Tilburg heeft Metos het restaurant mogen realiseren.

  Bekijk case
  12

  TOVERBAL THEATER

  BENEDEN LEEUWEN

  Voelen, proeven, ervaren, delen, beleven én vooral betoveren; dat is wat ze doen bij het Toverbaltheater. Het Toverbaltheater is een theater, restaurant, cadeautjeswinkel Confetti, een plek waar je workshops kan volgen en het ideale uitje in één! Metos heeft voor het Toverbaltheater het restaurant mogen realiseren.

  Bekijk case
  13

  VAN DER VALK BRUSSEL AIRPORT

  MACHELEN

  Van der Valk Brussels Airport opende in augustus 2009 de deuren onder leiding van Ruud de Bruijn, 4e generatie Van der Valk, en zijn vrouw Fenna. Als voormalig Golden Tulip hotel kreeg het gebouw meteen een make over. De toekan keek al snel trots over de Brussels Ring en de nationale luchthaven. Ook de inrichting werd Van der Valk eigen gemaakt. Een gezelligheid werd gecreëerd waarbij eenieder zich snel thuis voelt. Ook bij Van der Valk Hotel Brussels Airport worden de familietradities en familiewaarden hoog in het vaandel gedragen. Gastvrijheid staat voorop!

  Bekijk case
  14

  UNILEVER

  ROTTERDAM

  Bij Unilever in Nederland werken enorm veel mensen. Zo ook in het kantoor in Rotterdam. Daarbij hoort een kwalitatief goede en gevarieerde bedrijfskeuken om zo aan alle wensen van de werknemers te voldoen. Metos helpt hier graag aan mee en heeft een complete keuken inclusief bedrijfsrestaurant mogen plaatsen bij Unilever.

  Bekijk case
  15

  HOTEL V FIZEAUSTRAAT

  AMSTERDAM

  Hotel V in Amsterdam is een 4-sterren hotel met een lange historie. Het familiebedrijf draagt al 12 generaties lang het authentieke en inspirerende karakter van de stad uit. Hotel V wil haar gasten laten genieten van de stad zoals zij doen, eten, drinken en slapen hoort hierbij. Bekijk de onderstaande foto's van het prachtige resultaat.

  Bekijk case
  16

  LAVERHOF

  BRABANT

  Laverhof is een lokaal gewortelde zorgorganisatie voor ouderen. Al meer dan honderd jaar zetten wij ons in voor goede afgestemde zorg en welzijn onder het motto ‘leven als thuis’. Onze organisatie telt ongeveer 400 cliënten en hun familie en naasten, ruim 1200 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers. Wij zijn verbonden met elkaar door onze zorg, aandacht, inzet, Brabantse cultuur en gewoontes. Met behoud van onze eigen identiteit leven en werken we in een prettige en gastvrije omgeving.

  Bekijk case
  17

  NEDERLANDSE CHIPMACHINEFABRIKANT

  VELDHOVEN

  Een bedrijfsrestaurant met maar liefst 6 professionele bedrijfskeukens waarin een grote variëteit aan gerechten wordt aangeboden. Voor een Nederlandse chipmachinefabrikant met een multicultureel karakter.

  Bekijk case
  18

  HAMPSHIRE HOTEL GRAVENHOF

  ZUTPHEN

  Hampshire Hotels staan bekend om hun grenzeloze gastvrijheid. Volgens Henrike Lobbes, mede-eigenaar van het landelijk bekende merk, heeft dat alles te maken met de persoonlijke betrokkenheid van de Hampshire hoteliers. “Kenmerkend voor ons concept is dat de ondernemer zowel aan het roer als op de werkvloer staat. Gasten weten zich daardoor bij ons verzekerd van extra comfort, aandacht en verwennerij.”

  Bekijk case
  19

  PLOPSA INDOOR

  COEVORDEN

  “Jaarlijks onderhoud als duurzame oplossing’’ Dieter Daele - International Food and Beverage manager Plopsa Group

  Bekijk case
  20

  PRAKTIJKSCHOOL DE EINDER

  DEN HAAG

  De Einder is een praktijkschool op het voortgezet onderwijs die leerlingen begeleidt naar een vervolgopleiding of baan. Iedereen volgt zijn of haar eigen route waarbij wordt gekeken wat de leerling wil en kan. Focus ligt op het doen, de opleiding is dan ook praktijkgericht. Op de Einder wordt ook het praktijkvak consumptief koken gegeven. Hier leren de leerlingen alles met betrekking tot basis koken, catering, keuken assistent of bediening assistent. Hierbij is een mooi  en professioneel instructielokaal een must voor het geven en volgen van een goede les.

  Bekijk case
  21

  IKEA

  UTRECHT

  IKEA Utrecht heeft nieuw koffie concept. In de mooie coffeebar bieden ze als extra service aan de klanten een nieuwe beleving van koffie. Goede koffie bereid door professionele barista's en heerlijke zoete en hartige hapjes erbij.

  Bekijk case
  22

  VAN GOGH MUSEUM

  AMSTERDAM

  Metos heeft in het Van Gogh Museum in Amsterdam een complete bedrijfskeuken mogen plaasten in het restaurant. Een lekker hapje eten tussendoor, voor of na het museumbezoek maakt het uitje nóg leuker. Een goed restauntant kan dus niet ontbreken. De uitwerking is goed gelukt en wij zijn dan ook zeer trots op het resultaat en de samenwerking met het Van Gogh Museum.

  Bekijk case
  23

  TUINCENTRUM LEURS

  VENLO

  Tuincentrum Leurs heeft in samenwerking met Metos het bestaande tuincafé omgezet van een zelfbedieningsconcept naar een bediend concept. Metos heeft hier de professionele keuken volledig op afgestemd. Voor alle gerechten zijn kookprocessen vastgesteld, de Metos combisteamers zijn volledig voorgeprogrammeerd ter ondersteuning van de medewerkers. De medewerkers zijn tijdens implementatie begeleid door een Metos kok en hebben gezamenlijk een mooi resultaat neergezet.

  Bekijk case
  24

  JUMBO

  LEIDSCHE RIJN

  De koks en versspecialisten van Jumbo laten de klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in de nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in het Foodcafé, via de cateringservice of het mee naar huis nemen. In de categorie vers zijn er slow-cooked vleesgerechten uit eigen keuken, zoals beenham, pulled chicken, pulled pork en veel verse vis direct van de afslag. Ook worden smakelijke Mexicaanse maaltijden en snacks vers bereid, zoals krokante nacho’s met kaas en guacamole en taco’s met verse salsa.

  Bekijk case
  25

  MILITAIR REVALIDATIE CENTRUM AARDENBURG

  DOORN

  In het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg in Doorn komen militairen en burgers om te revalideren na een ongeluk, blessure, operatie, ziekte of beroerte. Dat doen ze onder het motto Fit for life: optimale fysieke en mentale mobiliteit. De keuken was verouderd, mensen klaagden over het eten. Dat terwijl hier wel optimale fysieke en mentale mobiliteit wordt verwacht. Fit for life is dan ook het vertrekpunt voor het nieuwe restaurant ‘DE MESS’ van MRC Aardenburg.

  Bekijk case
  26

  HOTEL JAKARTA

  AMSTERDAM

  “Metos heeft een 5-sterren mentaliteit” “Een groene oase midden in Amsterdam.” Zo omschrijft general manager Nico Evers ‘zijn’ Jakarta Hotel, dat vorig jaar zomer op de punt van het Java-eiland de deuren opende. “Waar vroeger de schepen vertrokken naar Indonesië, stap je nu in een wereld van ongekende luxe. De geschiedenis van deze plek, de architectuur, de inrichting en de gekozen materialen, maken het Jakarta Hotel tot het mooiste hotel van Amsterdam.”

  Bekijk case
  27

  INTRATUIN

  DEVENTER

  De Intratuin vestiging in Deventer is open sinds 1 maart. Vreeman ziet nu al de positieve effecten van het nieuwe horecaconcept. “Het is enorm succesvol. De versbeleving en de uitstraling van onze buffetten zorgt voor een hoger bonbedrag. Ons restaurant is mede dankzij Metos nu een echte publiekstrekker. Scholieren komen hier lunchen of een tussenuur doorbrengen, er worden high teas georganiseerd en zelfs workshops. Ons horecaconcept is een belangrijk onderdeel geworden van het funshoppen bij Intratuin. Wij gaan dit concept zo snel mogelijk doorvoeren in onze andere vestigingen. Uiteraard wederom met Metos!”

  Bekijk case
  28

  BRASSERIE BUUT

  DOORN

  In Doorn is een voormalig kerkgebouw uit 1910 omgetoverd tot brasserie Buut. De brasserie is een eigenzinnige ontmoetingsplek en heeft een mooie gastronomische vorm gekregen. ESTIDA heeft met uitgesproken kleuren en prints, botanische en florale elementen en het hergebruik van producten het interieur verzorgd. Metos heeft hier met trots een prachtige nieuwe keuken mogen opleveren.

  Bekijk case
  29

  GASTROBAR BLEND 61

  WINTERSWIJK

  Gastrobar Blend 61 is nieuw in het centrum van Winterwijk, gelegen in de mooie streek Achterhoek. Deze bestaande horecazaak is volledig verbouwd en omgetoverd tot een fraai ingerichte gastrobar. Wat zoiets betekent als een cafésfeer

  Bekijk case
  30

  HOUSE OF RITUALS

  AMSTERDAM

  Metos heeft de professionele keukens in het onlangs geopende House of Rituals aan het Spui in Amsterdam mogen inrichten. Een prachtig project in deze bijzondere tijd! Rituals heeft deze flagshipwinkel opgericht om nieuwe producten en diensten.

  Bekijk case