Filters

Segment

Producttype

Service

Concept

1 / 18
    01

    VAN DER VALK BRUSSEL AIRPORT MACHELEN

    Machelen

    Van der Valk Brussels Airport opende in augustus 2009 de deuren onder leiding van Ruud de Bruijn, 4e generatie Van der Valk, en zijn vrouw Fenna. Als voormalig Golden Tulip hotel kreeg het gebouw meteen een make over. De toekan keek al snel trots over de Brussels Ring en de nationale luchthaven. Ook de inrichting werd Van der Valk eigen gemaakt. Een gezelligheid werd gecreëerd waarbij eenieder zich snel thuis voelt. Ook bij Van der Valk Hotel Brussels Airport worden de familietradities en familiewaarden hoog in het vaandel gedragen. Gastvrijheid staat voorop!

    Bekijk case
    02

    GEMEENTEWERF BARENDRECHT

    BARENDRECHT

    Gemeente Barendrecht heeft ervoor gekozen om de werkkleding en ander professioneel textiel bij de Gemeentewerf te wassen. Zij hebben gekozen voor het topmerk Grandimpianti. Deze betrouwbare machines hebben een uitstekende reputatie als het gaat om reiniging, hygiëne en gebruiksgemak.

    Bekijk case
    03

    HOTEL V FIZEAUSTRAAT AMSTERDAM

    AMSTERDAM

    Hotel V in Amsterdam is een 4-sterren hotel met een lange historie. Het familiebedrijf draagt al 12 generaties lang het authentieke en inspirerende karakter van de stad uit. Hotel V wil haar gasten laten genieten van de stad zoals zij doen, eten, drinken en slapen hoort hierbij. Bekijk de onderstaande foto's van het prachtige resultaat.

    Bekijk case
    04

    LAVERHOF BRABANT

    BRABANT

    Laverhof is een lokaal gewortelde zorgorganisatie voor ouderen. Al meer dan honderd jaar zetten wij ons in voor goede afgestemde zorg en welzijn onder het motto ‘leven als thuis’. Onze organisatie telt ongeveer 400 cliënten en hun familie en naasten, ruim 1200 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers. Wij zijn verbonden met elkaar door onze zorg, aandacht, inzet, Brabantse cultuur en gewoontes. Met behoud van onze eigen identiteit leven en werken we in een prettige en gastvrije omgeving.

    Bekijk case
    05

    NEDERLANDSE CHIPMACHINEFABRIKANT

    VELDHOVEN

    Een bedrijfsrestaurant met maar liefst 6 professionele bedrijfskeukens waarin een grote variëteit aan gerechten wordt aangeboden. Voor een Nederlandse chipmachinefabrikant met een multicultureel karakter.

    Bekijk case
    06

    HAMPSHIRE HOTEL GRAVENHOF ZUTPHEN

    Zutphen

    Hampshire Hotels staan bekend om hun grenzeloze gastvrijheid. Volgens Henrike Lobbes, mede-eigenaar van het landelijk bekende merk, heeft dat alles te maken met de persoonlijke betrokkenheid van de Hampshire hoteliers. “Kenmerkend voor ons concept is dat de ondernemer zowel aan het roer als op de werkvloer staat. Gasten weten zich daardoor bij ons verzekerd van extra comfort, aandacht en verwennerij.”

    Bekijk case
    07

    PLOPSA INDOOR

    COEVORDEN

    “Jaarlijks onderhoud als duurzame oplossing’’ Dieter Daele - International Food and Beverage manager Plopsa Group

    Bekijk case
    08

    PRAKTIJKSCHOOL DE EINDER

    Den Haag

    De Einder is een praktijkschool op het voortgezet onderwijs die leerlingen begeleidt naar een vervolgopleiding of baan. Iedereen volgt zijn of haar eigen route waarbij wordt gekeken wat de leerling wil en kan. Focus ligt op het doen, de opleiding is dan ook praktijkgericht. Op de Einder wordt ook het praktijkvak consumptief koken gegeven. Hier leren de leerlingen alles met betrekking tot basis koken, catering, keuken assistent of bediening assistent. Hierbij is een mooi  en professioneel instructielokaal een must voor het geven en volgen van een goede les.

    Bekijk case
    09

    IKEA UTRECHT

    UTRECHT

    IKEA Utrecht heeft nieuw koffie concept. In de mooie coffeebar bieden ze als extra service aan de klanten een nieuwe beleving van koffie. Goede koffie bereid door professionele barista's en heerlijke zoete en hartige hapjes erbij.

    Bekijk case
    10

    VAN GOGH MUSEUM

    Amsterdam

    Metos heeft in het Van Gogh Museum in Amsterdam een complete bedrijfskeuken mogen plaasten in het restaurant. Een lekker hapje eten tussendoor, voor of na het museumbezoek maakt het uitje nóg leuker. Een goed restauntant kan dus niet ontbreken. De uitwerking is goed gelukt en wij zijn dan ook zeer trots op het resultaat en de samenwerking met het Van Gogh Museum.

    Bekijk case
    11

    TUINCENTRUM LEURS

    Venlo

    Tuincentrum Leurs heeft in samenwerking met Metos het bestaande tuincafé omgezet van een zelfbedieningsconcept naar een bediend concept. Metos heeft hier de professionele keuken volledig op afgestemd. Voor alle gerechten zijn kookprocessen vastgesteld, de Metos combisteamers zijn volledig voorgeprogrammeerd ter ondersteuning van de medewerkers. De medewerkers zijn tijdens implementatie begeleid door een Metos kok en hebben gezamenlijk een mooi resultaat neergezet.

    Bekijk case
    12

    JUMBO LEIDSCHE RIJN

    Leidsche Rijn

    De koks en versspecialisten van Jumbo laten de klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in de nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in het Foodcafé, via de cateringservice of het mee naar huis nemen. In de categorie vers zijn er slow-cooked vleesgerechten uit eigen keuken, zoals beenham, pulled chicken, pulled pork en veel verse vis direct van de afslag. Ook worden smakelijke Mexicaanse maaltijden en snacks vers bereid, zoals krokante nacho’s met kaas en guacamole en taco’s met verse salsa.

    Bekijk case
    13

    MILITAIR REVALIDATIE CENTRUM AARDENBURG

    Doorn

    In het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg in Doorn komen militairen en burgers om te revalideren na een ongeluk, blessure, operatie, ziekte of beroerte. Dat doen ze onder het motto Fit for life: optimale fysieke en mentale mobiliteit. De keuken was verouderd, mensen klaagden over het eten. Dat terwijl hier wel optimale fysieke en mentale mobiliteit wordt verwacht. Fit for life is dan ook het vertrekpunt voor het nieuwe restaurant ‘DE MESS’ van MRC Aardenburg.

    Bekijk case
    14

    HOTEL JAKARTA

    Amsterdam

    “Metos heeft een 5-sterren mentaliteit” “Een groene oase midden in Amsterdam.” Zo omschrijft general manager Nico Evers ‘zijn’ Jakarta Hotel, dat vorig jaar zomer op de punt van het Java-eiland de deuren opende. “Waar vroeger de schepen vertrokken naar Indonesië, stap je nu in een wereld van ongekende luxe. De geschiedenis van deze plek, de architectuur, de inrichting en de gekozen materialen, maken het Jakarta Hotel tot het mooiste hotel van Amsterdam.”

    Bekijk case
    15

    INTRATUIN DEVENTER

    Deventer

    De Intratuin vestiging in Deventer is open sinds 1 maart. Vreeman ziet nu al de positieve effecten van het nieuwe horecaconcept. “Het is enorm succesvol. De versbeleving en de uitstraling van onze buffetten zorgt voor een hoger bonbedrag. Ons restaurant is mede dankzij Metos nu een echte publiekstrekker. Scholieren komen hier lunchen of een tussenuur doorbrengen, er worden high teas georganiseerd en zelfs workshops. Ons horecaconcept is een belangrijk onderdeel geworden van het funshoppen bij Intratuin. Wij gaan dit concept zo snel mogelijk doorvoeren in onze andere vestigingen. Uiteraard wederom met Metos!”

    Bekijk case
    16

    BRASSERIE BUUT

    Doorn

    In Doorn is een voormalig kerkgebouw uit 1910 omgetoverd tot brasserie Buut. De brasserie is een eigenzinnige ontmoetingsplek en heeft een mooie gastronomische vorm gekregen. ESTIDA heeft met uitgesproken kleuren en prints, botanische en florale elementen en het hergebruik van producten het interieur verzorgd. Metos heeft hier met trots een prachtige nieuwe keuken mogen opleveren.

    Bekijk case
    17

    GASTROBAR BLEND 61

    Winterswijk

    Gastrobar Blend 61 is nieuw in het centrum van Winterwijk, gelegen in de mooie streek Achterhoek. Deze bestaande horecazaak is volledig verbouwd en omgetoverd tot een fraai ingerichte gastrobar. Wat zoiets betekent als een cafésfeer

    Bekijk case
    18

    HOUSE OF RITUALS

    Amsterdam

    Metos heeft de professionele keukens in het onlangs geopende House of Rituals aan het Spui in Amsterdam mogen inrichten. Een prachtig project in deze bijzondere tijd! Rituals heeft deze flagshipwinkel opgericht om nieuwe producten en diensten.

    Bekijk case