Filters

Segment

Producttype

Service

Concept

1 / 6
  01

  TUINCENTRUM LEURS

  Venlo

  Tuincentrum Leurs heeft in samenwerking met Metos het bestaande tuincafé omgezet van een zelfbedieningsconcept naar een bediend concept. Metos heeft hier de professionele keuken volledig op afgestemd. Voor alle gerechten zijn kookprocessen vastgesteld, de Metos combisteamers zijn volledig voorgeprogrammeerd ter ondersteuning van de medewerkers. De medewerkers zijn tijdens implementatie begeleid door een Metos kok en hebben gezamenlijk een mooi resultaat neergezet.

  Bekijk case
  02

  JUMBO LEIDSCHE RIJN

  Leidsche Rijn

  De koks en versspecialisten van Jumbo laten de klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in de nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in het Foodcafé, via de cateringservice of het mee naar huis nemen. In de categorie vers zijn er slow-cooked vleesgerechten uit eigen keuken, zoals beenham, pulled chicken, pulled pork en veel verse vis direct van de afslag. Ook worden smakelijke Mexicaanse maaltijden en snacks vers bereid, zoals krokante nacho’s met kaas en guacamole en taco’s met verse salsa.

  Bekijk case
  03

  MILITAIR REVALIDATIE CENTRUM AARDENBURG

  Doorn

  In het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg in Doorn komen militairen en burgers om te revalideren na een ongeluk, blessure, operatie, ziekte of beroerte. Dat doen ze onder het motto Fit for life: optimale fysieke en mentale mobiliteit. De keuken was verouderd, mensen klaagden over het eten. Dat terwijl hier wel optimale fysieke en mentale mobiliteit wordt verwacht. Fit for life is dan ook het vertrekpunt voor het nieuwe restaurant ‘DE MESS’ van MRC Aardenburg.

  Bekijk case
  04

  HOTEL JAKARTA

  Amsterdam

  “Metos heeft een 5-sterren mentaliteit” “Een groene oase midden in Amsterdam.” Zo omschrijft general manager Nico Evers ‘zijn’ Jakarta Hotel, dat vorig jaar zomer op de punt van het Java-eiland de deuren opende. “Waar vroeger de schepen vertrokken naar Indonesië, stap je nu in een wereld van ongekende luxe. De geschiedenis van deze plek, de architectuur, de inrichting en de gekozen materialen, maken het Jakarta Hotel tot het mooiste hotel van Amsterdam.”

  Bekijk case
  05

  INTRATUIN DEVENTER

  Deventer

  De Intratuin vestiging in Deventer is open sinds 1 maart. Vreeman ziet nu al de positieve effecten van het nieuwe horecaconcept. “Het is enorm succesvol. De versbeleving en de uitstraling van onze buffetten zorgt voor een hoger bonbedrag. Ons restaurant is mede dankzij Metos nu een echte publiekstrekker. Scholieren komen hier lunchen of een tussenuur doorbrengen, er worden high teas georganiseerd en zelfs workshops. Ons horecaconcept is een belangrijk onderdeel geworden van het funshoppen bij Intratuin. Wij gaan dit concept zo snel mogelijk doorvoeren in onze andere vestigingen. Uiteraard wederom met Metos!”

  Bekijk case
  06

  BRASSERIE BUUT

  Doorn

  In Doorn is een voormalig kerkgebouw uit 1910 omgetoverd tot brasserie Buut. De brasserie is een eigenzinnige ontmoetingsplek en heeft een mooie gastronomische vorm gekregen. ESTIDA heeft met uitgesproken kleuren en prints, botanische en florale elementen en het hergebruik van producten het interieur verzorgd. Metos heeft hier met trots een prachtige nieuwe keuken mogen opleveren.

  Bekijk case