Filters

Segment

Producttype

Service

Concept

1 / 6
  01

  IKEA UTRECHT

  UTRECHT

  IKEA Utrecht heeft nieuw koffie concept. In de mooie coffeebar bieden ze als extra service aan de klanten een nieuwe beleving van koffie. Goede koffie bereid door professionele barista's en heerlijke zoete en hartige hapjes erbij.

  Bekijk case
  02

  VAN GOGH MUSEUM

  Amsterdam

  Metos heeft in het Van Gogh Museum in Amsterdam een complete bedrijfskeuken mogen plaasten in het restaurant. Een lekker hapje eten tussendoor, voor of na het museumbezoek maakt het uitje nóg leuker. Een goed restauntant kan dus niet ontbreken. De uitwerking is goed gelukt en wij zijn dan ook zeer trots op het resultaat en de samenwerking met het Van Gogh Museum.

  Bekijk case
  03

  TUINCENTRUM LEURS

  Venlo

  Tuincentrum Leurs heeft in samenwerking met Metos het bestaande tuincafé omgezet van een zelfbedieningsconcept naar een bediend concept. Metos heeft hier de professionele keuken volledig op afgestemd. Voor alle gerechten zijn kookprocessen vastgesteld, de Metos combisteamers zijn volledig voorgeprogrammeerd ter ondersteuning van de medewerkers. De medewerkers zijn tijdens implementatie begeleid door een Metos kok en hebben gezamenlijk een mooi resultaat neergezet.

  Bekijk case
  04

  JUMBO LEIDSCHE RIJN

  Leidsche Rijn

  De koks en versspecialisten van Jumbo laten de klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in de nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in het Foodcafé, via de cateringservice of het mee naar huis nemen. In de categorie vers zijn er slow-cooked vleesgerechten uit eigen keuken, zoals beenham, pulled chicken, pulled pork en veel verse vis direct van de afslag. Ook worden smakelijke Mexicaanse maaltijden en snacks vers bereid, zoals krokante nacho’s met kaas en guacamole en taco’s met verse salsa.

  Bekijk case
  05

  MILITAIR REVALIDATIE CENTRUM AARDENBURG

  Doorn

  In het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg in Doorn komen militairen en burgers om te revalideren na een ongeluk, blessure, operatie, ziekte of beroerte. Dat doen ze onder het motto Fit for life: optimale fysieke en mentale mobiliteit. De keuken was verouderd, mensen klaagden over het eten. Dat terwijl hier wel optimale fysieke en mentale mobiliteit wordt verwacht. Fit for life is dan ook het vertrekpunt voor het nieuwe restaurant ‘DE MESS’ van MRC Aardenburg.

  Bekijk case
  06

  HOTEL JAKARTA

  Amsterdam

  “Metos heeft een 5-sterren mentaliteit” “Een groene oase midden in Amsterdam.” Zo omschrijft general manager Nico Evers ‘zijn’ Jakarta Hotel, dat vorig jaar zomer op de punt van het Java-eiland de deuren opende. “Waar vroeger de schepen vertrokken naar Indonesië, stap je nu in een wereld van ongekende luxe. De geschiedenis van deze plek, de architectuur, de inrichting en de gekozen materialen, maken het Jakarta Hotel tot het mooiste hotel van Amsterdam.”

  Bekijk case