Culinair advies

Wil je het maximale uit je professionele keuken halen? Onze culinair adviseurs staan voor je klaar!

Laat je inspireren!

Om het juiste rendement te behalen uit Metos apparaten is het belangrijk om te weten hoe ze werken. Onze culinair adviseurs informeren je daarom graag over verschillende onderwerpen, zoals:

  • Het maximaal rendement halen uit je keuken
  • Voorkomen van foodwaste
  • Vergroten van gebruiksgemak en werkplezier
  • Verbeteringen op het gebied van routing en ergonomie
  • Menuoptimalisatie die aansluiten bij klantvoorkeuren
  • Nieuwe trends en innovaties binnen de grootkeukentechniek

Chef-2-Chef trainingen

Een Chef-2-Chef training van Metos biedt diepgaande en praktische begeleiding voor het optimaliseren van keukens, werkprocessen en alles wat daarbij komt kijken. Deze trainingen zijn geschikt voor elk niveau en kunnen zowel in je eigen keuken als in onze keuken in Deventer worden gegeven.

Heb je een specifiek vraagstuk? We bieden ook trainingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Wil je meer weten over onze Chef-2-Chef trainingen? Lees hier meer en download de brochure!

Optimaliseer jouw keuken met onze gratis Culinaire Quickscan!

Deze essentiële scan brengt verbeterpunten aan het licht op deelgebieden zoals: gebruik en onderhoud van apparatuur, ergonomie, routing, menuontwikkeling, foodwaste en uitdagingen op het gebied van personeelstekorten. Laat ons met een frisse blik meekijken in je keuken. Samen werken we aan een efficiëntere, duurzamere en winstgevendere keuken.

Onze belofte: "We helpen je altijd vooruit met oog voor people, planet en profit. Toepasbaar in elk segment, van zorg en horeca tot bedrijfsrestaurants, retail en onderwijs!"

Klantervaringen

Danny heeft goed meegedacht met het technische proces in onze keukens. Mocht zich een probleem voordoen, dan kan er op afstand worden meegekeken in onze ovens, zodat we snel kunnen schakelen.

Francois Vane, Coördinator

Haagland Medisch Centrum, Den-Haag

Wat gaaf dat jullie deze scan aanbieden! Ik had er nog niet eerder over nagedacht om mijn proces op deze manier in te richten, door te werken met productiedagen, terugkoelen, portioneren en opslaan.

Jetties Organic Food & Ice Cream

Haarlem

Zo heb ik er nog nooit over nagedacht dat we onze werkwijze ook op die manier kunnen inrichten, met de inzetbaarheid van de oven en het proces in de spoelkeuken.

Jut & Jul Gastrobar

Deurne

1 van 3

Onze culinair adviseurs staan voor je klaar!

Neem contact op met Bart en Danny, onze culinaire adviseurs. Samen beschikken zij over jarenlange ervaring in de keuken. Bij diverse klanten hebben Bart en Danny met succes voedselverspilling verminderd, het rendement verhoogd en de algehele keukenprestaties verbeterd.

Wil je dat Bart of Danny bij jou langs komt? Schrijf je nu in voor een Chef-2-Chef training of een gratis Culinaire Quickscan.