Benieuwd hoe het is om als servicemonteur voor Metos te werken?
Bij Metos zijn we altijd op zoek naar gedreven servicemonteurs met passie voor hun vak, die ons serviceteam willen komen versterken. De afdeling service & onderhoud is namelijk een belangrijke afdeling binnen Metos. Benieuwd hoe het is om als servicemonteur voor Metos te werken?
Collega Daniël vertelt er in de onderstaande video meer over! Enthousiast? Bekijk onze werken bij pagina en soliciteer direct!
Duurzame keukens vragen om verantwoorde keuzes, ook bij de productie van de apparatuur in en rond de keuken. Daarom levert Metos – als onderdeel van de Ali Group – al jarenlang...
Carinova vermindert voedselverspilling én verhoogt de maaltijdkwaliteit met het WeCare-concept van Metos. Op locatie Huize Salland van zorgorganisatie Carinova werken ze sinds december met het WeCare-concept van Metos. Voor Henny Stoelhorst,...
Hoe blijf je als keukenexpert verzekerd van het beste advies, slimme oplossingen en de nieuwste inzichten in professionele keukenapparatuur? Door te blijven leren. Bij Metos noemen we dat Kitchen Intelligence: het...
Hoe zorg je ervoor dat je professionele keuken klaar is voor de toekomst? In samenwerking met Misset Horeca deelden wij als Metos onze visie op toekomstbestendig koken.
RVS-pannen worden vaak gebruikt in professionele keukens omdat ze duurzaam en hittebestendig zijn. Maar hoe bak je het perfecte ei in een RVS-koekenpan? Danny laat het je zien!
Bij Metos vinden we het belangrijk om kennis te delen en inspiratie op te doen tussen verschillende disciplines. Zo ook tijdens ons tweemaandelijkse verkoopvergadering, waarin we elkaar vanuit verschillende disciplines...
Metos Finland heeft een keuken geleverd voor het gloednieuwe Tuusulanjärvi Schoolcentrum, waar dagelijks 600 kinderen worden gevoed. Door het koude productie systeem bespaart het energie en verminderd het voedselverspilling.
Voor mensen met slikproblemen (dysfagie) is eten vaak een uitdaging. Textuurgecontroleerde maaltijden volgens de IDDSI-richtlijnen (zie afbeelding voor de verschillende IDSSI-levels) zorgen voor veiligheid, maar hoe zit het met smaak en eetbeleving?...